- PUBLICITAT -

 

El passat diumenge vam viure a Alzira la penúltima jornada de la Lliga de Clubs | Caixa Popular de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. Fins a la localitat veïna es desplaçaren 15 duatletes locals, amb la finalitat de lluitar fins al final pel desitjat ascens a 1ª Divisió.

A les 8:30 arrancava la competició femenina, amb 4 representants per part del nostre club. Sara Francés, Paula Aviñó, Carla Albero i Inés Belda, amb la baixa d’última hora de la capitana Ainhoa Chordà per unes molèsties. Una competició molt disputada on, gràcies al gran esforç de totes elles finalment s’alçaren amb la victòria amb una apretada diferència de 29 segons respecte a les segones classificades, Triculpelat d’Alaquàs. Les 3s classificades que tancaren el podi foren les triatletes del C.A. Llebeig Xàbia.

PUBLICITAT

La secció femenina es consolida a la segona plaça de la classificació general, tancant pràcticament l’ascens. El 28 de Novembre a Alaquàs aniran a defendre aquesta 2ª posició i, perquè no, lluitar fins al final per intentar aconseguir el primer lloc.

Dos hores més tard arrancava la competició masculina. Els nostres xics, amb l’objectiu inicial de consolidar la 2ª Divisió ja tancat, es proposaren aspirar a posicions d’ascens a 1ª Divisió. Després de setmanes d’entrenament específic per assolir aquest gran objectiu per a un club modest com el nostre, aplegà el dia de competir de tu a tu amb els equips més potents de la Comunitat. Els representants locals foren: Pepe Aliaga, Carlos Sebastián, Salvador Catalá, David Martí, Jose Rubio, Andreu Garcia, Jose Perales, Carlos Martínez i Joel Encarnación.

Emocionantíssima competició amb els nostres duatletes disputant per les primeres posicions de la classificació per equips. Gràcies al bon treball de tots ells i a la gran llavor d’equip, aconseguiren finalitzar la competició en una merescuda 2ª posició general, per darrere del 3PW Almassora. Els acompanyaven al podi en 3ª posició Triculpelat d’Aalaquàs.

A falta d’una prova, els nostres xics han donat un gran pas que ens dóna moltes esperances per a poder aconseguir l’ascens, i fins i tot lluitar per les 3 primeres posicions de la Lliga de Clubs. Actualment estem en 3ª posició i al Duatló per Equips d’Alaquàs lluitarem per defendre aquesta posició que ens consolidaria com equip de 1ª Divisió en 2022 i ens faria pujar el podi de la Lliga 2021.

Com a Director Tècnic i entrenador de la secció de Triatló voldria agrair a cadascun dels membres que ha fet possible que estem posant a Castelló en el mapa triatlètic. Gràcies al treball de tot el Club, competidors, companys d’entrenaments, Junta Directiva, voluntàris, amics, patrocinadors, col·laboradors i institucions estem hui per hui consolidant-nos com a un dels Clubs referents a la Ribera i competint de tu a tu amb clubs de poblacions molt més grans i amb més recursos que Castelló.

Tot i que aquest projecte començà amb la creació de l’escola, el projecte de consolidar un equip de triatló començà en 2019 quan, després de perdre la categoria de segona divisió en secció masculina i no tindre secció femenina, ens marcarem el repte de tornar a portar a l’equip a segona categoria i consolidar una secció femenina.

Gràcies a la cabuderia del grup reduït però compromès de xics que érem en aquell moment (podeu vore-los a la foto, també coneguts com a “El Equipo A“), i a la determinació d’Ainhoa en la creació i consolidació de la secció femenina, 2 anys després, xiquets que s’han fet majors, noves incorporacions que han anat sumant al club, molts entrenaments, moltes hores de planificació, moltes hores de dedicació, bons i mals moments… hem viscut l’ascens de promoció a 2ª Divisió en les dos seccions, i estem a un pas d’aconseguir una fita històrica per a Castelló, amb les dos seccions a la màxima categoria autonòmica.

Castelló som Triatló!

#AmuntCMEC💚💙🖤

- PUBLICITAT -