- PUBLICITAT -

CN | Fa 5 anys

Gràcies a tots vosaltres, creixem diàriament en continguts i rebem el vostre suport amb molta energia, implicant-nos a continuar endavant. La secció que recupera les notícies més rellevants de «Fa Cinc Anys» ha tingut una acollida tan positiva que continuàrem recuperant continguts!!!

La primera prova de la Lliga de Clubs Caixa Popular celebrada a Castelló va ser tot un èxit

 

PUBLICITAT

A les 9 del matí del passat diumenge 3 de febrer de 2019 va començar a Castelló la primera prova de la Lliga de Clubs Caixa Popular amb el II Duatló per Relleus de Castelló 2019, a més de tractar-se també de la seu del Campionat Autonòmic de la modalitat. Es van congregar al voltant de 150 equips provinents de tota la geografia valenciana al Parc de l´Estació en una de les proves per equips que més èxit està tinguent a la Comunitat Valenciana.

Els primers en eixir van ser els equips A masculins, els quals disputaven la competició autonòmica, i tan sols a trenta segons eixien la resta de relleus masculins. Les últimes en pendre l´eixida foren les dones, que al igual que els xics eixíen primer els equips A que disputaven la Lliga i l´autonòmic, i després la resta de relleus.

En el primer segment de carrera a peu els equips de la Universitat d´Alacant es possava al front de la carrera tant en homes com en dones. En la competició masculina el primer rellevista era el triatleta internacional Fernando Alarza, que va aconseguir més de dos minuts de diferència amb els perseguidors. En dones la triatleta Yaiza Saiz, també del club alacantí, va aconseguir una lleugera distància front a les seues perseguidores.

En el segon relleu Lasse Luhrs, de la Universitat d´Alacant, seguía encapçalant la cursa seguit per Mark Tanner, C.T. Huracán The Bike Run. En tercer lloc donava el relleu Pablo Cano, del C.E.A. Bétera. En la classificació femenina Eva Martín-Moreno, de la Universitat d´Alacant, mantenía el cap de carrera, seguida molt a prop per Clara Renard, del C.T. A Correcuita y Sandra Piera, del C.E.A. Bétera.

En el tercer relleu es van decidir les posicions finals de la competició. Encara que en el cap de cursa masculina estava prou decidida degut al potent equip, que había portat al nostre poble la Universitat d´Alacant. En dones els llocs de pódium estaven més disputats, ja que el C.E.A. Bétera s´havía deixat la millor duatleta per a al tercer lloc, y tenía grans possibilitats de remuntada. Sense dubte la modalitat de relleus li va donar a la competició una gran emoció de la que pugueren gaudir totes les persones que eixiren al carrer per a gaudir d´un gran matí d´esport al nostre poble.

A la fi, en la categoría masculina els xics de la Universitat d´Alacant, amb Fernando Alarza, Lasse Luhrs y Jesús Gomar, es proclamaven Campions Autonòmics. El segon lloc va ser per al C.T. Huracán The Bike Run, amb David Cantero, Mark Tanner i Miguel Guzmán. El tercer lloc va ser per al C.T. Arena Alacant, amb Marc Cuevas, Guillem Segura i Javier Magallón.

En la categoría femenina les campiones van ser les components del C.E.A. Bétera amb Cristina Roldán, Sandra Piera i Noelia Juan. En segon lloc aplegaven a meta les xiques de la Universitat d´Alacant, amb Yaiza Saiz, Eva Martín-Moreno i Andrea Fernández. El tercer lloc autonómic va ser per al Club Triatló Sueca amb Andrea Fos, Raquel Pérez i Alicia Crespo.

A la fi es va poder gaudir d´un gran matí d´esport que va omplir els carrers de Castelló de gent en un circuit molt ràpid que va agradar a totes les participants. Un gran treball del Club Multiesport El Castellet gràcies a la col•laboració de totes les persones voluntaries que desinteresadament ajuden a que aquest tipus de proves es celebren al nostre poble i que Castelló siga un referent en l´organització de proves esportives.

Fins l´any que ve!

Salut i esport!

Per a veure i baixar les fotos de Valerià Benetó i Joanjo Puertos piqueu damunt del nom!

En la Lliga de Clubs Caixa Popular els pódiums de les diferents divisions quedava de la següent forma:

Primera Divisió Femenina:

1r C.E.A. Bétera

2n Club Triatló Sueca

3r C.T. A Correcuita

Primera Divisió Masculina

1r C.T. Huracán The Bike Run

2n CEC Antella – Frutas Tono – Alejandro Sanz

3r DUURS Castelló M-Motor

Segona Divisió Femenina

1r C.T. Arena Alicante

2n Triatlón Castellón

3r S.D. Correcaminos

Segona Divisió Masculina

1r C.T. Arena Alicante

2n C.D.T. Resistentia T3

3r Club Triatló Sueca

Promoció Femenina

1r Universitat d´Alacant

2n CD Adesavi San Vicente Triatlón

3r C.D.T. Resistentia T3

Promoció Masculina

1r Universitat d´Alacant

2n Club Stadio Alicante

3r Trilavall

Club Multiesport El Castellet

Lliga de Clubs Caixa Popular celebrada a Castelló

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací