- PUBLICITAT -

Digues la teua amb una foto i amb poques paraules

Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló, d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al WhatsApp o Telegram de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Imatges rebudes durant l’any 2023 per ordre anvers a l’arribada.

PUBLICITAT

-65-

? Situació Preocupant a la plaça de l’Ermita: Desperfectes, Brutícia i Incivisme

Aquest matí, els veïns de la plaça de l’Ermita han expressat la seua preocupació davant del panorama que s’observa al lloc. Les imatges revelen pintades, brutícia acumulada i, lamentablement, senyals d’incivisme.

? La presència de deixalles i la pintada indiscriminada en els espais públics és una situació que ha generat molta inquietud entre la comunitat. A més, s’ha informat que un grup de joves ha estat sorprés orinant darrere dels cotxes, deixant tovallons bruts a la zona.

? Reaccions dels Veïns:
Diversos membres de la comunitat han expressat el seu descontentament i preocupació pel deteriorament de la plaça de l’Ermita. Alguns dels comentaris inclouen crides a l’acció per part de les autoritats locals i la necessitat d’incrementar la vigilància en aquest espai públic.

? Demanda d’Acció:
Davant d’aquesta situació, els veïns demanen una resposta immediata per part de les autoritats municipals per abordar aquesta qüestió. La neteja dels desperfectes i la presa de mesures per prevenir comportaments incívics són algunes de les peticions més destacades.

? Col·laboració Comunitària:
Es fomenta la col·laboració entre veïns per a mantenir els espais públics nets i agradables per a tots. La implicació de la comunitat és clau per mantenir la qualitat de vida i la imatge de la plaça de l’Ermita.

? Seguiment i Accions Futures:
Esperem una resposta prompta de les autoritats i estarem pendents de les accions que es prenguen per millorar la situació. La col·laboració ciutadana i la vigilància poden ser elements clau per restaurar la bellesa d’aquest espai comú.

? Mantenim la Comunitat Informada:
Continuarem informant sobre els desenvolupaments d’aquesta situació i animem els veïns a compartir les seues preocupacions i suggeriments per a millorar la plaça de l’Ermita. La unió de la comunitat és fonamental per a preservar el nostre entorn urbà.


-64-

Preocupació Veïnal al carrer Sant Domènec: Bonyigues al mig del carrer

La indignació s’apodera dels veïns del Carrer Sant Domènec, que, a través d’una imatge, mostren la presència de bonyigues que han quedat abandonats al mig del carrer. Una veïna, en enviar la imatge, es pregunta amb ironia, “Ara qui ho neteja?”. La imatge de bonyigues a l’espai públic ha generat preocupació entre els habitants del carrer, plantejant interrogants sobre la neteja i la conservació de l’entorn. De qui és la responsabilitat en la neteja d’aquest espai públic.


-63-

Caos a Lira Castellonense i Ravalet pel desbordament de contenidors i trastos als voltants

En una altra mostra de problemes amb la gestió de residus, els veïns del carrer Lira Castellonense i Ravalet s’enfronten novament a una situació desagradable amb els contenidors plens i trastos abandonats, una escena que perdura des de divendres fins a aquest diumenge, 17 de desembre.

Els residents de la zona estan expressant el seu malestar pel fet que els contenidors no han estat buidats i que els trastos es troben fora d’aquests, creant un panorama desordenat i incòmode per a tots.

Després de tres dies d’aquesta imatge preocupant, els veïns es pregunten quan es prendran mesures per solucionar aquest problema i restablir la neteja i l’ordre al carrer.


-62-

Falta d’il·luminació al Carrer Arcón

Voldria expressar la meua preocupació i la de molts veïns pel problema persistent de la falta d’il·luminació al carrer Arcón. Des de les festes, la situació s’ha agreujat, amb només dos o tres fanals funcionant per a tot el carrer.

Malgrat les repetides comunicacions realitzades pels veïns, no hem rebut cap resposta o acció per part de les autoritats competents. Aquesta situació és especialment preocupant per aquells de nosaltres que hem de tornar a casa a peu, ja que la falta d’il·luminació crea un entorn insegur.

Apreciaríem enormement si es prengueren les mesures necessàries per a resoldre aquest problema de manera immediata, restablint la il·luminació adequada al carrer Arcón i altres zones afectades. La seguretat dels ciutadans és una qüestió crítica, i confiem que les autoritats actuaran amb rapidesa per garantir un entorn més segur i il·luminat per a tots els veïns.


-61-

Carrer de Baix: Preocupacions Veïnals pel problema de rates

La inquietud creix entre els veïns del carrer de Baix, que han compartit un vídeo que destaca les dificultats associades amb la presència de rates en la zona. El material audiovisual, gravat per un resident, mostra una rata capturada, generant preocupacions sobre la magnitud del problema.

Aquesta situació s’ha convertit en un tema dins de la zona, que anhela solucions efectives per abordar la proliferació de rates i millorar la salubritat del carrer. Les imatges, tot i que poden ser desagradables, serveixen com a testimoni dels reptes que alguns veïns experimenten i destaquen la necessitat d’intervencions per part dels serveis de salubritat i neteja.


-60-

Veïns del carrer Soler i Estruch han compartit amb nosaltres les seues imatges, preocupacions i descontent pel que consideren una manca de servei de neteja adequat. Les fotos enviades destaquen la presència de fulles caigudes dels arbres, acumulades a la vorera, que no han estat retirades pels serveis de neteja. Els veïns expressen la seua frustració, ja que aquesta situació no només afecta l’estètica del carrer sinó que també pot generar problemes de seguretat. Insten a les autoritats competents a prendre accions immediates per resoldre aquesta qüestió i garantir un entorn més net i segur per a tots els residents.


-59-

Alerta de perill a la Ronda Racó de Cifré: Forat augmenta!!!

Una situació de perill ha estat detectada per un veí a la Ronda Racó de Cifré, concretament al principi d’aquesta via, on un forat ha crescut de manera significativa. La imatge recentment rebuda destaca la visibilitat del forat i pot representar un risc per a la seguretat pública.

Les autoritats locals són alertades i instades a prendre les mesures necessàries per a abordar aquesta qüestió de manera urgent. Els veïns i usuaris d’aquesta via són convidats a estar alerta i exercir la precaució mentre es prenen les mesures necessàries per a abordar aquesta situació.


-58-

Vandalisme: Parc infantil de l’Ermita

Una trista imatge de vandalisme: un ‘columpio‘ trencat que, a més, arrossega els restes d’un berenar. És una realitat que salta a la vista, un record desolador del que deu ser un espai destinat a la diversió i alegria dels més menuts.

Aquestes imatges posen de manifest la importància de la preservació i la cura dels espais recreatius, especialment aquells destinats als més menuts. Un crit d’atenció a tots aquells que NO respecten a la resta, deguem lluitar perquè aquestes persones incíviques facen un bon ús d’un lloc de somriures i alegria per a les generacions futures.


-57-

Després de rebre diverses imatges que mostren contenidors desbordats per deixalles fora dels dies establerts, la ciutadania expressa la seua preocupació pel desordre i la falta de civisme en alguns punts del poble. Una de les àrees assenyalades pels veïns és el cantó de Lira Castellonense amb el Ravalet, on les imatges destaquen la presència d’objectes abandonats fora dels contenidors.

Els habitants de la zona, expressen la seua frustració davant la falta de respecte pel calendari establert per a la gestió de residus.

És important recordar als ciutadans la importància de seguir les normes i horaris de recollida de deixalles per mantenir un poble net i ordenada. Les autoritats locals podrien considerar reforçar les campanyes de conscienciació per promoure el civisme i evitar la saturació dels contenidors fora dels períodes adequats.


-56-

Voreres intransitables: La Queixa d’un Veí al carrer Vicent Andrés Estellés

Una imatge recentment capturada al carrer Vicent Andrés Estellés destaca una situació que preocupa els veïns: voreres pràcticament intransitables a causa de les fulles seques acumulades. La imatge mostra un paisatge dominat per una capa de fulles que, segons el veí, ha convertit el pas per les voreres en una experiència desagradable. La dificultat d’avançar sense esvarar-se i el risc d’embrutar-se les sabates són aspectes assenyalats pel denunciant, amb una menció especial a l’impacte potencial major per als residents de més edat. El fet va ser registrat el 4 de desembre del 2023 al mateix carrer. La comunitat espera una resposta per abordar aquesta qüestió que afecta la seguretat i la comoditat dels vianants.


-55-

Falta de Coordinació en la mascletà de Santa Bàrbara, malestar entre els assistents que no han arribat a hora!!!

Veïns i veïnes de Castelló, seguidors de la celebració de Santa Bàrbara ha manifestat la seua indignació davant d’una aparent manca de coordinació en l’espectacle pirotècnic. Segons ens comuniquem, la mascletà es va disparar deu minuts abans de l’horari previst, agafant de sorpresa als assistents que encara estaven de camí a l’esdeveniment.

El veïns i veïnes ens descriu una escena on els espectadors ja s’han congregat, però el cel ja ha estat il·luminat pels focs artificials. Aquesta situació, a més de generar desconcert, ha provocat la decepció d’aquells que esperaven gaudir plenament de la mascletà en l’hora establida. La falta de coordinació en l’execució de l’espectacle ha suscitat comentaris entre la comunitat, subratllant la importància de mantenir els horaris per a assegurar una experiència satisfactòria per a tots els assistents.

De segur les Festeres i Festers de Santa Bàrbara prenen nota i a l’any que ve tractaran que la puntualitat es millore notablement.


-54-

Desolador estat del parc infantil al costat del Centre Ocupacional: Veïns preocupats per la falta de manteniment

El deteriorament evident i la falta d’accessoris essencials en el parc infantil proper al Centre Ocupacional preocupa els veïns, qui destaquen la retirada del ‘columpio’ com una pèrdua significativa per als xiquets.

Els veïns del barri expressen la seua preocupació i decepció pel deteriorament visible del parc infantil situat al costat del Centre Ocupacional. Les fotografies recentment preses mostren un estat deplorable, amb absència d’accessoris importants i un manteniment evidentment descuidat.

Segons els testimonis dels veïns, la retirada del ‘columpio’ ha causat consternació, ja que aquest element era una font de diversió per als xiquets. La manca de manteniment general també planteja preocupacions sobre la seguretat dels joves usuaris, pel fet que algunes àrees presenten condicions que podrien causar danys.


-53-

Bicicletes sobre les voreres posen en risc als vianants

La pràctica habitual d’estacionar bicicletes a les voreres estretes del Carrer Sants de la Pedra obliga els vianants a baixar-hi, posant en perill la seua seguretat. La foto mostra una situació alarmant que alguns veïns descriuen com a habitual i preocupant.

La imatge capturada al Carrer Sants de la Pedra revela una realitat preocupant per als vianants del sector. La bicicleta estacionada damunt de la vorera estreta no només infringeix les normatives de trànsit, sinó que també crea una situació d’inseguretat per als vianants que es veuen obligats a abandonar la vorera per evitar el pas estret. Aquesta pràctica, que alguns veïns descriuen com de costum, destaca la necessitat d’abordar aquest comportament per garantir la seguretat de tothom al carrer.


-52-

Situació tènue a carrer Carles Carbonell: Espai enfosquit i descontent ciutadà

El carrer Carles Carbonell, conegut per la seua vitalitat i atmosfera comunitària, ha caigut en la penombra literal i metafòricament, amb àrees sense llum que pinten un quadre d’insatisfacció entre els veïns. Les fotografies enviades destaquen zones completament a fosques, generant preocupacions sobre la seguretat i el benestar de la comunitat local.

A més, les paraules d’un veí ressonen amb frustració i desencant, subratllant la percepció d’inacabament i falta d’atenció a les necessitats bàsiques. Les crítiques s’uneixen amb un recordatori contundent del pagament de les contribucions ciutadanes, accentuant el disgust i la sensació d’abandó.

Es prega a qui corresponga que explore aquesta situació amb una investigació més profunda, buscant respostes i donant solucions als residents afectats.


-51-

Ciutadana expressa preocupació i fa una crida al civisme i el respecte

En una recent denúncia aquest digital, una ciutadana preocupada ha compartit dues imatges que il·lustren una situació desafortunada a prop de contenidors de residus al nostre poble. Les fotografies mostren contenidors buits mentre els residus es troben escombreries per terra, destacant una manca de civisme i respecte cap al medi ambient i als altres ciutadans.

La ciutadana, que ha preferit mantenir-se en l’anonimat, expressa la seua decepció pel comportament observat, afirmant: “És lamentable veure com els contenidors estan buits, però els residus es queden abandonats a terra. Això no només afecta l’estètica del nostre entorn, sinó que també pot tenir repercussions negatives per a la salut pública i el medi ambient.”

Amb la finalitat de conscienciar sobre la importància del civisme i el respecte cap als espais compartits, es fa una crida a la ciutadania per mantenir els espais públics nets i ordenats. L’abandonament de residus fora dels contenidors designats no només és una falta de respecte cap als altres ciutadans, sinó que també posa en perill la salubritat i la sostenibilitat del nostre entorn.

En resposta a aquesta situació, des de CN instem a la cooperació de tots els ciutadans per a mantenir el poble net i ordenat. La col·laboració de la comunitat és essencial per a preservar la qualitat de vida i el respecte pel medi ambient.

Es recorda als ciutadans que el correcte dipòsit de residus en els contenidors designats contribueix al benestar comú i al manteniment d’un entorn sa i agradable per a tothom. De segur que tot el poble de Castelló vol participar activament en aquesta iniciativa, fent de Castelló un lloc més net i respectuós per a tots.


-50-

Alerta Ciutadana: El Parc de l’Estació es descriu una situació de perill

Castelló, 22 de novembre de 2023 – Les imatges impactants del Parc de l’Estació de Castelló han estat enviades avui per un ciutadà preocupat pel deteriorament significatiu del paviment i la manca de respecte per part dels conductors que ocupen espais destinats als vianants.

Amb el paviment molt deteriorat, les fotografies destaquen la perillositat que enfronten els vianants que transiten per aquesta àrea. La denúncia prové d’una resident local que ha decidit passar a l’acció i capturar la realitat crua d’aquest espai urbà.

En les imatges es pot veure clarament com els vianants es veuen obligats a enfrontar-se a trams de paviment en condicions lamentables, posant-los en risc de caure i patir lesions. La ciutadana fa una crida urgent a les autoritats municipals, demanant que es realitze una inspecció completa del parc i s’implementen mesures per evitar accidents greus.

A més al paviment deteriorat, la situació es complica amb vehicles mal estacionats que ocupen espais destinats als vianants, creant un entorn no molt adequat i posant en perill la seguretat dels ciutadans que utilitzen el parc.

La ciutadana afectada fa una crida a l’Ajuntament de Castelló per prendre accions immediates i abordar tant la reparació dels paviments com la necessitat d’incrementar la consciència cívica per garantir que els espais destinats als vianants siguen respectats i fets servir adequadament. Es demana la col·laboració de la ciutadania per garantir la seguretat i el benestar de tots els ciutadans que gaudeixen d’aquest espai públic. 


-49-

Un Crit al Civisme al Carrer Sant Joanet

En les properes imatges, es revela una realitat que fa sacsejar les expectatives de neteja i estètica d’un poble que, com molts altres, cada dia s’esforça la gran majoria dels seus residents a mantenir el seu entorn net i presentable. Les voreres del carrer Sant Joanet han estat afectades per la proliferació de burilles, paquets de bolquers, fulles, papers i pots de beguda, oferint una visió preocupant del que hauria de ser un espai compartit per tots.

Aquests símbols d’incivisme capten l’atenció i criden a la reflexió sobre la responsabilitat que compartim com a membres d’una comunitat. A través d’aquestes fotografies, els veïns no només documenten la desatenció d’aquests espais, sinó que també expressen la seua veu unida en una crida al civisme i la col·laboració.


-48-

Crònica d’una Ronda Oblidada: L’escampa de fulles a Racó de Cifré

En cada gir d’estació, la Ronda Racó de Cifré es transforma en un escenari pintoresc, amb un paviment tapissat de fulles caigudes, com si la natura prengués un alé profund abans de l’hivern. Les imatges capturades revelen una bellesa efímera, però també serveixen com a crida d’atenció. Les paraules del denunciant ressonen, implorant una atenció continuada a aquesta part vital del poble. Cada fulla caiguda és un recordatori que, com la natura, la cura del nostre entorn requereix atenció persistent. És hora de començar el diàleg, amb l’esperança que, un dia, l’entrada per Alberic tinga l’atenció que mereix.


-47-

Quan les Bicicletes s’apoderen de l’Espai Urbà: Un Retrat de la Vida Quotidiana

Enmig de l’efervescència urbana, les voreres serveixen com a escenari viu de la vida quotidiana. En aquest instant captivador, les bicicletes es converteixen en protagonistes involuntàries, ocupant una part vital de l’espai de vianants. Aquestes imatges reflecteixen el dilema modern entre la comoditat del transport personal i la necessitat de preservar l’àmbit de vianants. Un joc fascinant entre la funcionalitat i la convivència en el cor d’un poble en moviment. Acompanya’ns en aquesta exploració visual mentre les bicicletes prenen un paper inesperat en el teatre del carrer que deguem evitar per bé de tots, no cregueu?


-46-

Inactiu Tauler d’Esqueles a la plaça de l’Ermita Preocupa als Veïns

Un lector preocupat ens ha fet arribar una imatge de l’espai dedicat a les esqueles a la plaça de l’Ermita, que roman inactiu des de fa mesos. Aquest tauler, tradicionalment utilitzat per informar els veïns i veïnes del barri de les defuncions, ara està buit, i moltes persones no s’estan assabentant de les pèrdues a la comunitat.

Els residents locals demanen a les autoritats o empresa responsable que consideren l’opció de reactivar aquest servei, ja que és una font important d’informació per al barri de l’Ermita i una tradició que molts consideren important.

Fotografia: Tauler d’Esqueles a la plaça de l’Ermita en el seu estat actual.

-45-

Acte de Vandalisme al CEIP Severí Torres: Durant la nit passada, desconeguts han comés un acte de vandalisme al nostre poble, arrencant una de les lletres del cartell del CEIP Severí Torres. Aquesta acció insensata no només deteriora el patrimoni local, sinó que també demostra una falta de respecte cap a la comunitat educativa i els valors que representa. La imatge parla per si sola. Condemnem qualsevol acte d’incivisme i esperem que es prenguen mesures per evitar que es repetisquen situacions com aquesta!


-44-

L’entrada del nostre poble emboirada per la falta de civisme

La imatge que es presenta a continuació reflecteix la trista realitat d’un espai que hauria de ser la carta de presentació del nostre poble, l’entrada pel Calsinar. Els contenidors desbordants i les deixalles escampades pels voltants no sols constitueixen una imatge lamentable, sinó que també demostra una falta d’educació cívica i responsabilitat. Es fa una crida a la consciència i al respecte per la nostra comunitat.


-43-

Al polígon s’han detectat alguns forats d’obra que representen un greu perill per a la seguretat de les persones i animals. Una imatge recent que ens ha arribat mostra la magnitud del problema, amb un forat profund que, sense la deguda senyalització o protecció, podria ocasionar accidents greus. És urgent que les autoritats competents prenguen mesures per solucionar aquesta situació i evitar possibles desgràcies. Es demana a la ciutadania prudència i estar alerta en aquestes zones fins que es corregisca el problema.


-42-

Carta Oberta a l’Ajuntament de Castelló: El Veïnat del Carrer Carles Carbonell Reclama Llum

Excel·lentíssim Ajuntament de Castelló,

Des de fa ja dues setmanes, el carrer Carles Carbonell ha quedat en penombra, sense llum, sense la claror que sempre ha caracteritzat el nostre barri. És cert que les ombres ens envolten de nit, però en aquests moments també ens envolten la inseguretat, la incertesa i una sensació de negligència per part d’aquells que haurien de vetllar per la nostra seguretat.

Per als veïns i veïnes que habiten aquest carrer, aquesta situació ha esdevingut més que una mera molèstia: és un risc per a la nostra seguretat, una trava a la nostra mobilitat i, sincerament, una decepció. Cada nit sense llum suposa un repte per aquells que tornen a casa després d’una jornada laboral, per als xiquets que volen jugar fora de casa una estona més, o simplement per aquells que volen gaudir d’una vetllada tranquil·la amb els seus serenys.

Comprendrem les adversitats, les complicacions tècniques, i qualsevol altre contratemps que puga haver-hi. No obstant això, ens preguntem: ¿No haguera estat possible comunicar a la ciutadania la naturalesa del problema i oferir una previsió raonable de quan serà solucionat? La comunicació transparent, en qualsevol situació, redueix l’angoixa i construeix confiança.

Estem orgullosos de ser part de Castelló, de caminar els seus carrers, de compartir la nostra història amb cada raconet d’aquest poble. Però també esperem que l’orgull que sentim es corresponga amb l’atenció i el cuidat que rebem des de l’administració local.

Per això, des del més profund respecte i entenent la complexitat de la gestió pública, sol·licitem que es prenguen les mesures necessàries per a restaurar la llum al carrer Carles Carbonell amb la major brevetat possible. Al mateix temps, us animem a millorar les vies de comunicació amb la ciutadania per a evitar aquesta sensació de desemparament.

Confiant que aquesta missiva serà atesa amb la seriositat i urgència que mereix, us enviem una cordial salutació,

Els veïns i veïnes del carrer Carles Carbonell


-41-

Recordatori d’incidència pendent: L’entrada al pavelló presenta una pintada que desllueix la seua imatge. Agrairíem la seua ràpida actuació per a netejar-la. Gràcies! ? #CastellóNeta

04/10/2023

-40-

Veïna del carrer Colón vol expressar la seua preocupació respecte a l’enllumenat públic de la nostra zona. Dels tres fanals que il·luminen el nostre carrer, solament un està en funcionament, deixant-nos en una situació d’obscuritat des de l’agost passat. Aquesta falta d’il·luminació no sols afecta la visibilitat, sinó que també ens fa sentir insegurs quan passegem pel carrer, especialment durant les nits.


-39-

A qui corresponga,

Ens posem en contacte amb vostés per informar-los d’una incidència al carrer Carles Carbonell. Els fanals instal·lats recentment en aquesta via no estan funcionant adequadament, deixant la zona en penombra durant la nit. Aquesta falta d’il·luminació està generant un problema de visibilitat, especialment tenint en compte la gran quantitat de gent que passeja per allà.

Atés que és una situació que pot posar en risc la seguretat dels vianants, els sol·licitem amb urgència que prenguen les mesures necessàries per a solucionar aquesta incidència al més aviat possible.

Agraïm la seua atenció i confiem en una prompta resolució del problema.


-38-

Què es guanya fent estes coses? Aneu espai al passar i que ningú caiga!


-37-

Voldria saber jo quina pena dona tindre a la porta de ta casa la decoració per a festes. A qui s’ha endut la lletra…


-36-

La piscina de Castelló, fotos d’ahir.

És normal que durant algunes hores estem sense cap socorrista?
I quan estan, hauríem d’estar prop de la piscina?
Esperem que no passe res ningun dia i hàgem de lamentar-nos!!!

Usuàries de la piscina


-35-

Fa poc vaig llegir que l’ajuntament estava adequant la il·luminació del poble, pregària que espasaren pel carrer Alberic, en l’entrada tenim una casa que està en runes i que les fulles tapen tota la llum del fanal, a veure si es pot solucionar.
Aquesta foto és d’anit 


-34-

Carrer Ronda Sud 15, els botets del carrer a on passen des de les 5.00 h fins a 7.30 h del matí ja no cal dormir del soroll dels camions i tractors
Per favor necessitem una solució, gràcies.


-33-

A banda del ferro que està doblat, els cotxes que aparquen així, no es pot passar, és a la porta de casa i no PUC eixir ni passar.
Per favor, poseu alguna solució, gràcies.
És en Salvador Gil núm. 43


-32-

07:35h del dissabte dia 29 de juliol de 2023. Era el segon cotxe que passava pel túnel. No hi ha dret que en aquestes hores es moleste el veïnat que suporta aquest soroll en l’horari de 8h a 22h sense descans a migdia. Rentacotxes entrada carrer Salvador Pons.


-31-

Este matí, la comparsa Conqueridors s’ha trobat este regalet, després de l’esforç i diners que ens ha costat.


-30-

Per favor es podria llevar la pintada de l’accés al pavelló. No dona bona imatge. Gràcies


-29-

Una de les nostres lectores fa un prec al servei de manteniment de jardins, si poden repassar aquesta zona, i llum també en tenim poca.


-28-

Gràcies a l’alcaldessa pel canvi de bombetes al nostre poble, sobretot i especialment al voltant del poliesportiu, al carrer Cervantes i molts altres.


-27-

Veïns i veïnes del carrer Cervantes donen les gràcies, ja tenen llum al carrer.


-26-

Vergonya cavallers, si no teníem prou en les caguerades dels gossos, ara enceten una altra modalitat, alguna gent plega la merda en la borsa i la deixen al mig del carrer, és una poca vergonya!!!

Carrer Sant Vicent

-25-

Veïns i veïnes del carrer Cervantes demanen que s’arregle la llum del carrer, que ja fa molt de temps que no funciona i estan a fosques!!! Fa uns dies eu van tornar a dir, ja que a la nit la falta de llum els transmet inseguretat.


-24-.

La font de la Plaça L’Ermita fa pena, a més, l’aixeta es queda enganxada i l’aigua no para de sortir si no és que algú se n’adona i l’estira cap a fora perquè pare. És un suplici que es perda l’aigua amb la falta que fa.


.-23-.

L’Ermita seria un punt bonic del poble, si el parc infantil estiguera per a gaudir-lo, potser no hi ha suficients xiquets i xiquetes que es meresquen un parc en condicions?
És vergonyós que un poble amb tants xiquets/etes per a jugar, no hi haja ni un tobogan, els accessoris jutgen vostés mateixos, el gronxador amb un gran rebló de ciment just davall i ja per no parlar de la tanca que ho envolta, molt poc atractiva, la veritat…


.-22-.

Un manteniment de 10


.-21-.

Continuem fent poble!!!!! Castelló a dues velocitats.


.-20-.

“Utxera, preguem que buiden el camí de plantes, mireu les fotos i voreu a on té el ‘linde‘ el camí i a on arriben les fulles, per favor podeu podar un poc”.


.-19-.

Està és la imatge d’una entrada a Castelló, no és una entrada principal, però sí una molt utilitzada des que està el carril bici, està presa el dimarts a la baixada del pont davant de Sefom.

I el mateix dia al final del mateix camí davant al cementeri, cap a l’institut o de la carretera cap al cementeri, es fa falta un bon ‘arreglo‘.


.-18-.


.-17-.

Este és el tram d’eixida i entra del poble més conflictiu, van que volen en este trosset, perquè mireu a on està el perill.


.-16-.

Bona vespra!!! Espere que el pròxim regidor d’esports tinga un poc d’interés pel manteniment del nostre poliesportiu. Si volem ser un poble referent en moltes coses que em pareix molt bé, per a mi el poliesportiu no es deu descuidar, és un lloc únic!! Hem de donar-li un plus, manteniment tot l’any, i posar una persona que gaudisca del seu treball, que és el més important. Gràcies


.- 15 -.

Aquestes fotos estan fetes a la una del migdia. No passa un dia, és normal ací. Tallar el carrer Ravalet ha sigut el millor? Està clar que per l’escola fa falta, però crea un tapo i un perill molt gran.

Furgoneta en camí per a bicicletes, cotxes en carrega i descarrega, minusvàlid, pas de vianants i davant les tanques…

Que un dia d’aquests no passe un xiquet i no l’arribem a veure’l, que Déu no vulga! Evitem fer-ho tant mal!

Quan no està la Policia local és tot un caos, cal buscar altra solució per aquest carrer, però tancar Ravalet per sempre no és solució.


.- 14 -.

Per a on passem, semblà que per la vorera no es pot, tenen preferència els jardins en aquest poble? Racó de Cifre s/n.


.- 13 -.


.- 12 -.

27/03/2023 – 16:02 h. Ens comuniquen que aquest matí ja estava net.


.- 11 -.


.- 10 -.

M’agradaria que eixira les fotos del mal estat que té el parc d’enfront cementiri. Fa més de dues setmanes trencat, poca neteja del paviment del parc i manteniment. S’han de millorar les zones infantils a més de vigilància perquè aquestes coses no passen.
Foto feta ahir, però porta així molt de temps.


.- 09 -.


.- 08 -.

A millorar 2 – 1

.- 07 -.


.- 06 -.


.- 05 -.

És una pena que cada esdeveniment que se celebre a l’Ermita, que disposa de tot tipus de contenidors i papereres, haja d’acabar així, em pareix una gran falta de civisme.

.- 04 -.

Per favor en la plaça de l’Ermita falta el tobogan des del mes d’agost … No es pensa posar un altre i fer un poc de manteniment als joguets que hi han posats??


.- 03 -.

Volem denunciar que fa més de 2 mesos sobre aquest incident. Podeu comprovar l’estat de la vorera del carrer Pérez Valls, provocat amb una màquina elevadora. Hem informat l’ajuntament i la policia en dues ocasions i encara no tenim una resposta.


.- 02 -.

I més carrers… Carrer Alcocer amb carretera Santo Domingo. Per encertar la clau al pany hem de gastar llanternes…

La falta de llum als carrers pot generar diversos problemes a la ciutadania i cada dia se sumen noves i continues queixes sobre aquest tema a Castelló. La falta d’il·luminació pot augmentar el risc d’accidents, robatoris i actes delictius als carrers, la falta d’il·luminació pot dificultar la visibilitat per als vianants i conductors, la qual cosa pot augmentar el risc d’accidents, per a les persones majors o amb discapacitats visuals dificulten la seua mobilitat en carrers amb poca il·luminació, a més a més genera un ambient poc atractiu per als residents i visitants, de vegades la falta d’il·luminació pot generar un augment en el consum d’energia, ja que les persones afectades han d’encendre llums en les seues llars o negocis per a compensar la falta d’il·luminació exterior.


.- 01 -.

Carrer Germana Assumpció i adjacents, vergonyós… sense llum des de les 8 de la vesprada, fa por tornar a casa… ???

També podeu enviar a incidències de l’Ajuntament!!!


Imatges rebudes durant l’any 2022 per ordre anvers a l’arribada.


.- 58 -.

Foto feta el passat divendres 25 de novembre al c/ Espronceda. Carrer molt fosc.
És necessari posar més fanals en la primera part d’aquest carrer.

.- 57 -.

Des de finals de l’estiu que estava oberta la piscina fins ara que estem en novembre, continua la tanca a terra. Hui com tots els caps de setmana passa molta gent a veure els partits, el poliesportiu deu i ha de ser un referent al poble. Gràcies.

.- 56 -.

Font Amarga – paratge – Que bonica és la natura quan està neta! Espectacular, NO?

.- 55 -.

02/10/2022, al Califòrnia!!!

.- 54 -.

Bon dia, aquest matí quan he arribat a la porta del meu comerç al carrer del Pedró, m’he trobat amb aquesta imatge tan desagradable.
Dir-li a l’ama o l’amo de l’animal que té molt poca vergonya i molt poc civisme, perquè de segur que no els agradaria trobar-se amb aquest panorama a la porta de la seua casa.
Que “el regal” he hagut de llevar amb 2 poals d’aigua amb desinfectant.
Mira que lleve coses de la porta del meu negoci (botelles, papers, pipes, pell de plàtan, etc.) però açò ja és massa, crec que l’ajuntament hauria de posar-se més dur amb les sancions per a aquest tipus de persones.

.- 53 -.

Al parc de l’estació cada vegada dona més ‘asco’ anar, ple de peladures de pipes, no comprenc per què els nostres fills han de rebolcar-se en saliva de les persones gorrines que van, a més d’haver de suportar que nens de 14 i 15 anys insulten i amenacen tant a nens com a majors, això pareix que siga el vell oest, prou de por, prou discriminació positiva, estem cansats de suportar aquesta situació, volem més vigilància per part de les autoritats municipals.

.- 52 -.

Aquestes fotos són del carrer Tomàs i Estruch, els fanals no fan a penes llum i al final del carrer arribant al pas inferior hi ha tres fanals que no funcionen. És un carrer que passa molta gent caminant i passejant gossos. A veure si ho solucionem. Gràcies.

.- 51 -.

Imatges del carrer de la Sang, textos rebuts sobre aquest carrer en les últimes 24 h.

  1. El del carrer la Sang és una temeritat. Els veïns del carrer Ravalet patim cada dia, vehicles que entren en direcció cap al col·legi i es troben sense eixida. Açò passa perquè en eixir del carrer la Sang el trobes enfront prohibit, a la dreta una plaça plena de cotxes, gent, etc. i creuen que cap a l’esquerra és la millor opció.
  2. Jo que tinc eixida per aquest carrer, a part del problema que ens suposa als veïns haver d’anar al cementeri o a L’ajuntament per anar a Elíes Varó, i resta de la zona, no entenem la despesa extra de combustible, amb la contaminació corresponent.
   És un despropòsit aïllar a mig poble, pel canvi inexplicable de la direcció d’aquest carrer.
  3. Demanem per favor per a millorar Castelló que igual que el carrer l’Almassereta té tres eixides de carrer, millor dit 4, nosaltres els del barri califòrnia, no ens lleveu l’únic carrer que teníem per a comunicar-nos en la resta.
  4. Demanem canviar la direcció del carrer la sang com abans estava, gràcies.
  5. Carrer la Sang? No pensen a canviar la direcció, som un poble partit.
  6. Carrer la Sang, soc l’única ciutadana que pensava que canviarien la direcció com sempre en finalitzar les obres del carrer major? No hi ha dret la volta que hem de fer per complir les senyalitzacions.
  7. Per a millorar Castelló, comenceu per canviar la direcció com abans.
  8. Si voleu millorar Castelló, comenceu per canviar la direcció del carrer la Sang.


.- 50 -.

Aquesta bicicleta pareix que està abandonada, està en el carrer Sant Vicent a l’altura del forn, per si algú la busca.

.- 49 -.

Aquest servei inclou la recollida, càrrega i transport fins a l’ecoparc, i es durà a terme els dies 1 i 15 de cada mes. Si fora festiu o dissabte, s’ajornaria al dia laborable següent.

Qué he de fer?

Com a ciutadà, s’haurà de sol·licitar la recollida, indicant a més de les seues dades, la informació referent al nombre de voluminosos i el seu tipus. L’empresa es ficarà en contacte per confirmar la retirada del residu.

Com puc fer la sol·licitud?

Mitjançant el formulari de recollida de residus voluminosos (disponible en web i App)

Telefonant al 607 621 556.

Presencialment a les oficines de l’Ajuntament.

Recordem que:

Els residus voluminosos  no es poden tirar junt amb la resta, i requereixen d’un tractament especial. Per aquest motiu, aquests, es recolliran els dies 1 i 15 de cada mes i, si fora festiu, el dia laborable següent.

No serà precís traure els residus voluminosos fóra de casa.

Es poden traure un màxim de 4 objectes cada dia (cadires, xicotets electrodomèstics…) o uno gran (sofà, frigorífic, armari…). En cas de que siguen més de 4, es guardaran per la següent quinzena.

Fora d’aquests dies de recollida, s’hauran de dur directament a l’ecoparc, on es donen punts per rebaixar la taxa de tractament de residus.

Notícia completa: Nova recollida de residus voluminosos


.- 48 -.

Som mecs, no entenem el llenguatge actual… Açò ho fan perquè puguem prendre la fresca – 17102022

.- 47 -.

Ahir 16/10/2022 en eixir de casa en vaig trobar aquest panorama, un poc estrany, NO?, però NO, allí estava, de qui seria la feta, broma o realitat? Sempre destaquem com el poble de les bicicletes, caldrà mirar que no sols per això som els únics, per a aquestes coses també en confirmen que som els únics…


.- 46 -.

Bon dia, aquestes fotos corresponen al carrer síndic Pere Calp, a l’altura del Califòrnia. Sobren les paraules. Només cal dir que fent les fotos he entropessat i no he caigut de miracle! 14/10/2022


.- 46 -.

Vull participar en aquesta secció aportant el que veig que es podria millorar. Instal·lar fanals amb la seua placa solar a cadascun dels passos de vianants que n’hi ha a la població, gràcies.


.- 45 -.

Comença la temporada de la taronja!!!! Partida Racó de Cifre. Atents que va de bo… Para millorar es necessita sentit comú. 14/10/2022

.- 44 -.

Ecoparc 24 hores,365 dies obert diumenges i festius, Ronda Racó de Cifre sn…

.- 43 -.

Un dia després de la festa!!!


– 42 -.

Música alta fins ben entrada la matinada i brutícia després de la Festa!!!

– 41 -.

Trapa de clavegueram trencat. Zona Ronda Montolivet 37.

.- 40 -.

Imatge que es qualifica per ella mateixa. Avinguda de Cuba. – 01/10/2022

.- 39 -.

Aparcament privat. Estaria bé que aquests actes tingueren conseqüències. Si no, lamentablement no aprenem!!!

.- 38 -.

Plaça l’Ermita, 08.00 h, 28 d’agost de 2022, eixa gran oblidada, no calen més paraules.
Si algú necessita aigua que s’aguante.

.- 37 -.

Ací en Castelló no ja normes per als patinets, estic fins a la gorra de què vagen en direcció prohibida, i tu que hagués de parar per a no atropellar-los, el carrer Sant Vicent, Pere Calp, el barri de Califòrnia, carrer la Sang, per la carretera dona ‘asco‘, està vist que fins que no passe una desgràcia, aleshores eu lamentarem. NO HI HA DRET. Diuen que els patinets són el futur, el futur de què!!! De viure sense normes.

En CN no sols tractem de millorar en imatges, sinó també en informar.

Normativa de circulació sobre aquests vehicles: Nova reforma legal del codi de circulació, pels patinets i altres Vehicles de Mobilitat Personal (VMP).

Articles relacionats en CN:

La Policia Local de Castelló realitza una jornada formativa sobre patinets elèctrics

Patinets, bicis i la bona convivència als carrers de Castelló, per Toni Bataller


.- 36 -.

Cada dia cap a les 12 el contenidor de la Plaça Pepe Roig està ple, i amb les temperatures que tenim… no es pot aguantar la pudor. Cal recordar… Sí i NO


.- 35 -.

Bona nit, soc un veí del carrer Filipines, vull denunciar la merda, per dir més suau, que estem patint cada dia totes les veïnes i veïns a la zona del carrer Filipines i carrer Sant Joanet, estic fart de veure el que fan molta gent que va a passejar el gosset, els animals caguen i pixen amb total impunitat sense que ningú li pose remei, sempre has de caminar mirant a terra per si de cas xafes algun regalet. Senyors que el carrer és per a passejar no per anar cagant allà on li parega a qualsevol!!!, només amb aquesta foto he contat més de 15 cagallons d’un mateix animal.


.- 34 -.

Carrer Serreta Manta, 7 d’agost a la nit, mireu si l’ajuntament vol agafar cartes en l’assumpte…
Foto: google.es/maps

.- 33 -.

Nou ecoparc? Cal ser solidaris i si encara no sabeu que heu de fer en els trastos, ací baix us deixem un enllaç que explica amb detall el que s’ha de fer i accés al formulari per a demanar la recollida de trastos… va que entre tots podrem!!!

Nova recollida de residus voluminosos

Atenció molt important, nou sistema per a recollir els trastos, per a més informació amb detall cliqueu ací.


Formulari de Recollida de Residus Voluminosos


.- 33 -.

Per a qui corresponga que pose solució a aquest problema.
La meua filla és la segona vegada que es talla en un taulellet de la piscina municipal xicoteta.
I no és un cas aïllat, s’han tallat més xiquets aquest estiu a la piscina.


.- 32 -.

Nou ecoparc, supose que l’horari serà de 24 h, situat a la ronda Racó de Cifre… s/n. Un poc de civisme per favor!!!

.- 31 -.


.- 30 -.

Unes instal·lacions com el poliesportiu que són un referent al nostre poble. Volem un poliesportiu net. A millorar

.- 29 -.

Al carrer Francesc Benetó, a l’altura del número 17 ja fa diversos anys que la pedra està així, provocant torcedures de peus

.- 28 -.

Bones!!!! Podrien pegar una mira a veure si es pot donar un poc d’amplitud a l’entrada del poliesportiu. Per a millorar, gràcies.

.- 27 -.

Pas de vianants sempre ocupat i gual mai respectat. Cal respectar les normes establertes, així totes i tot guanyem!!!

.- 26 -.

Per on passem, la vorera se suposa que és per als vianants no per als jardins, Ronda Racó de Cifré s/n…

.- 25 -.

Que no s’utilitze massa el carril bici no justifica aquest intent d’ocupació de l’espai per a aquests vehicles. Castelló poble respectuós.

.- 24 -.

Volia denunciar l’estat calamitós que es troba les rodalies del Severí Torres.
Pense que caldria una millora d’aquestes voreres, ja que és l’eixida d’un col·legi i hauria d’estar en millor estat. No sols és l’abandonament de les voreres amb les brosses, sinó la quantitat d’excrements de gossos que el pots trobar per allí…
Esperem millores
Gràcies

.- 23 -.

Al carrer Germanies hi ha dos aparcaments per a persones amb minusvàlua, els quals moltíssimes vegades no es respecten, aparcant gent que no deu, també dir que ja estan completament per a repintar. Gràcies.

.- 22 -.

Bon dia!!! Vaig a fer un poc de memòria, dia 25 de març vaig telefonar a la policia local sobre l’estat de part dels fanals de la ronda Racó de Cifre, prengueren nota. 27 d’abril un mes després torne a telefonar, prenen nota de nou la policia, segurament aquesta nit, 26 de maig una part de la ronda del racó de Cifre continua sense llum. Gràcies

.- 21 -.

Carrer Teixonera, la carretera i el carrer Santa Anna, en aquest cas, es podria demanar a qui corresponga que els solars estiguen com diu les ordenances i les lleis…

.- 20 -.

La partida de la Paiserella

.- 19 -.

De categoria, Castelló està clar que està per l’accessibilitat, ara ja tenim baixada ara quan posen el pas de vianants es quedarà serà una meravella… igual ja tocaria, la plaça Pepe Roig ja fa algun temps que està feta, NO?

.- 18 -.

Els contenidors és un gran invent, però si no estan coberts, la brutícia pot arribar moll lluny i serveixen de poc…

.- 17 -.

Algú ha fet alguna cosa en aquests tubs i no se li ha ocorregut altra cosa que reballar els que li han sobrat dins un hort al darrere del cementeri. Una mica de civisme, senyors.

.- 16 -.

Plaça Pepe Roig | Ens agradaria que el parc tingués un poc de manteniment. L’engrunsador està trencant-se de nou del ferro, a més del seient que està partit. Brutícia de molts dies que està incrustada i no es pot netejar amb tovalletes, tobogan amb forat… També es podria estudirar alguna cosa per evitar que els cotxes no giren tant fort.

.- 15 -.

Imatges de hui 06/04/2022, que ja ha parat de ploure, però que és un llac sempre per què no hi ha desaigües al carrer Roders 33.

.- 14 -.

Imatge feta d’ahir dimarts 05/04/2022 que hi havia menys bassal que mai, al carrer Ronda l’Almenà, no ha tragat mai des que pavimentaren el carrer i això ja fa anys. Quan plou per poder entrar hem de desplaçar-nos uns metres…

.- 13 -.

Foto feta ahir, al carrer Castelló de la Plana, núm. 10, on es veu que l’estel del carrer està molt desbaratat i cada vegada que passa un cotxe em banya la façana, l’embruta i amb el perill de banyar també als vianants. El clot cada vegada és més gran i perillós.

.- 12 -.


.- 11 -.

Brutícia pel camí de Sant Joanet. Així no fa gust seure una mica al sol o descansar a l’aire lliure.

.- 10 -.

La plaça del Llaurador no és un PIPI-CAN!!! Eixe gos fa les seues necessitats, sense que l’amo les arreplegue, i prop del cartell “Prohibit gos”, totes els dies.
La foto és de hui, 10 de febrer, encara que açò es repeteix cada dia, des de fa mesos, sempre a les 3 de la vesprada, més o menys.

.- 9 -.

Dirigit a l’Ajuntament de Castelló, quant pugem vostés, per favor, peguen un mira als fanals del poliesportiu a l’exterior, gràcies.

.- 8 -.

La imatge és de la plaça de l’Ermita fa més de 2 mesos que els escalons del tobogan estan trencats…

.- 7 -.

La plaça l’Om i el carrer Major no són un descampat, es demana un poc de civisme als “amos” dels animalets i que arrepleguen les caques cada vegada que facen les seues necessitats. Gràcies.

.- 6 -.

Paratge de la Font Amarga, papereres buides i les deixalles fora…

.- 5 -.

Una imatge molt habitual i que hem de millorar!!!

.- 4 -.

L’últim en aparcament!!!

.- 3 -.

El carrer Síndic Pere Calp està ja tot apedaçat en la part del cine Califòrnia, tenim entés que l’Ajuntament està en ‘pleit’ en l’empresa constructora…

.- 2 -.

Restes d’un soparet juvenil a la placeta del Carrer Germana Assumpció… com abordar l’emergència climàtica si no som capaços de cuidar els nostres entorns?

.- 1 -.

Paratge de la Font Amarga, papereres buides i les deixalles fora…

Agraïm a tots i a totes els i les que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Redacció CN

- PUBLICITAT -

3 Comentaris

 1. Es incomprensible el canvi de direccio del carrer de la sang, volem que siga com sempre y cuant antes millor.

 2. Lo dels cagallons i pixadarea es normal ultimament a Castillo. Al Carrer nou tambè estem igual. Tan fácil que sería tindre un cens dels animal amb el seu ADN com tenen alguns pobles mes petits que el mostré i sansionar al propietari
  En fin al final serem Castelló del cagallò

Comments are closed.