- PUBLICITAT -

Excel·lentíssim Ajuntament de Castelló,

Des de fa ja dues setmanes, el carrer Carles Carbonell ha quedat en penombra, sense llum, sense la claror que sempre ha caracteritzat el nostre barri. És cert que les ombres ens envolten de nit, però en aquests moments també ens envolten la inseguretat, la incertesa i una sensació de negligència per part d’aquells que haurien de vetllar per la nostra seguretat.

Per als veïns i veïnes que habiten aquest carrer, aquesta situació ha esdevingut més que una mera molèstia: és un risc per a la nostra seguretat, una trava a la nostra mobilitat i, sincerament, una decepció. Cada nit sense llum suposa un repte per aquells que tornen a casa després d’una jornada laboral, per als xiquets que volen jugar fora de casa una estona més, o simplement per aquells que volen gaudir d’una vetllada tranquil·la amb els seus serenys.

Comprendrem les adversitats, les complicacions tècniques, i qualsevol altre contratemps que puga haver-hi. No obstant això, ens preguntem: ¿No haguera estat possible comunicar a la ciutadania la naturalesa del problema i oferir una previsió raonable de quan serà solucionat? La comunicació transparent, en qualsevol situació, redueix l’angoixa i construeix confiança.

PUBLICITAT

Estem orgullosos de ser part de Castelló, de caminar els seus carrers, de compartir la nostra història amb cada raconet d’aquest poble. Però també esperem que l’orgull que sentim es corresponga amb l’atenció i el cuidat que rebem des de l’administració local.

Per això, des del més profund respecte i entenent la complexitat de la gestió pública, sol·licitem que es prenguen les mesures necessàries per a restaurar la llum al carrer Carles Carbonell amb la major brevetat possible. Al mateix temps, us animem a millorar les vies de comunicació amb la ciutadania per a evitar aquesta sensació de desemparament.

Confiant que aquesta missiva serà atesa amb la seriositat i urgència que mereix, us enviem una cordial salutació,

Els veïns i veïnes del carrer Carles Carbonell.

- PUBLICITAT -