- PUBLICITAT -

CN | Aida

Comparteix la teua perspectiva amb una foto i breus paraules. Per participar, envia’ns les teues fotografies amb una breu descripció, indicant quan i on les vas prendre.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló de manera pràctica i constructiva, identificant aspectes que consideres que necessiten millora.

Envia els teus comentaris i fotografies a info@castellonoticies.com o mitjançant WhatsApp o Telegram a Castelló Notícies (CN) al 684 413 013.

Les imatges rebudes seran publicades durant l’any 2024 en ordre d’arribada.


27

Veïns del carrer Carles Carbonell denuncien la deixadesa al carrer Carles Carbonell

Els veïns del carrer Carles Carbonell de Castelló han fet arribar unes fotografies que mostren plantes salvatges i seques, denunciant la manca de manteniment en aquesta zona. A través d’un missatge contundent, els residents expressen la seua frustració i preocupació per la situació.

Ni llum ni aigua al carrer Carles Carbonell, que esperen que se sequen les plantes? O a cas aquest carrer no pertany a Castelló?” han preguntat en el seu comunicat, fent una crida a les autoritats locals perquè prenguen mesures al més aviat possible.

Els veïns demanen que es cuide aquest carrer amb la mateixa atenció que es dedica al parc de l’estació i a les principals avingudes del poble.

Esperem que les autoritats prenguen nota d’aquesta situació i actuen per solucionar aquests problemes de manteniment.


26

Nova imatge per Millorar Castelló

Els veïns de la ronda Racó de Cifre ens envien aquestes imatges on es pot veure com les plantes dels solars envaeixen part de la vorera, dificultant el pas dels vianants. Ens comenten: “Com és habitual, els ‘jardins privats’ envaeixen el pas de vianants i és impossible caminar per la vorera. Per on hem de passar?“. Això ens recorda la importància de mantenir els espais públics lliures d’obstacles per garantir la seguretat i la comoditat de totes i tots.


25

Resposta del regidor de l’Ajuntament de Castelló Bryan Richart sobre la Neteja del Carrer Sant Josep

Castelló, 31 de maig de 2024 – En resposta a les preocupacions expressades per un veí del carrer Sant Josep sobre la neteja de les voreres, el regidor de l’Ajuntament de Castelló, Bryan Richart, ha informat sobre les accions preses per abordar aquest problema.

Richart ens ha explicat que les voreres de la foto compartida ja fa uns dies que han estat tractades amb un producte herbicida, el qual necessita un cert temps per fer efecte. A més, ha detallat que l’equip de jardineria de l’Ajuntament, format habitualment per quatre persones, actualment està operant amb només dos membres actius. Malgrat aquesta reducció de personal per causes majors, l’equip està treballant al 200% per complir amb totes les tasques assignades.

El regidor ha assegurat que, en uns dies, l’equip de jardineria passarà de nou pel carrer Sant Josep i, si el producte no ha eliminat les males herbes de manera efectiva, procediran a tallar-les manualment.

Des de Castelló Notícies, agraïm a Bryan Richart la seua ràpida resposta i la informació proporcionada.

Imatges per Millorar Castelló: Veïns del Carrer Sant Josep reclamen més neteja

Castelló, 30 de maig de 2024 – A la secció “Imatges per Millorar Castelló”, un veí del carrer Sant Josep ha compartit una preocupació sobre la neteja del barri. Tot i que Castelló es manté generalment net, aquest veí destaca un problema creixent amb les males herbes que creixen a les voreres, com es pot veure en la foto que ens ha fet arribar.

Tinguem a Castelló prou neta, però les males herbes ens diuen el contrari. S’hauria de solucionar, gràcies,” comenta el veí.

Aquestes males herbes no només afecten l’estètica del carrer, sinó que també poden representar un perill per als vianants, especialment per a les persones amb mobilitat reduïda o per als més xicotets, que poden entropessar amb elles.

Fem una crida a les autoritats municipals perquè aborden aquest problema i treballen en la millora de la neteja de les voreres del carrer Sant Josep, per tal de mantenir l’entorn urbà segur i agradable per a tots els veïns. És important recordar que la col·laboració de tots és essencial per a conservar Castelló en les millors condicions possibles.


24

Plaça de l’Ermita: El clot reparat després de l’alerta ciutadana

Després de l’alerta d’una veïna preocupada sobre un perillós clot a la vorera de la plaça de l’Ermita, al número 10, els ciutadans poden respirar tranquils. La veïna ens ha informat que el problema ha estat resolt i ens ha enviat una foto actualitzada que mostra el paviment en perfecte estat.

Aquesta ràpida resposta a la preocupació ciutadana ha estat possible gràcies a l’acció diligent de l’Ajuntament de Castelló. La veïna agraeix les autoritats per la seua promptitud i compromís amb la seguretat dels vianants. És un exemple del poder de la comunitat i dels governs locals treballant junts per millorar el nostre entorn urbà i garantir la seguretat de tots els ciutadans.

Igualment, volem dir encara que no tenim imatges que els contenidors situats enfront del Severí han estat buidats i netejada la zona.


Veïna alerta de riscos a la plaça de l’Ermita

Una veïna preocupada ha posat de manifest una situació delicada a la plaça de l’Ermita, concretament al número 10, on ha detectat un perillós clot a la vorera. Les fotos enviades mostren clarament la situació, destacant el perill imminent que aquesta irregularitat representa per als vianants. Aquesta denúncia subratlla la importància de mantenir les infraestructures urbanes en bon estat, i insta a les autoritats competents a prendre les mesures pertinents per garantir la seguretat de la ciutadania.


23

Millora reclamada als ‘columpios‘ del Parc de l’Estació: Una Veu Comunitària.

Els usuaris dels ‘columpios‘ al Parc de l’Estació han alçat la seua veu, demanant a les institucions que prenguen accions immediates per millorar les condicions dels aparells existents. Aquests usuaris han destacat problemes com la manca d’elements, subjecció i estabilitat, posant de manifest la necessitat urgent d’atendre aquesta qüestió.


22

Arreglat

Crida d’atenció i de nou: Neteja urgent requerida a ronda l’Almenà a millora Castelló

Una imatge alarmant continua preocupant els veïns de Ronda l’Almenà a Millora Castelló. Les imatges recents mostren contenidors plens fins a dalt, amb una gran quantitat de deixalles i cartó escampat pels seus voltants. Aquesta lamentable situació, que alguns residents han denunciat que perdura des de fa més d’unes setmanes, s’ha agreujat encara més.

Davant d’aquesta situació crítica, és urgent i imprescindible demanar per favor a les autoritats competents que prenguen mesures immediates per netejar aquest espai i buidar els contenidors sobresaturats. El panorama de brutícia i desordre no només afecta l’estètica de la ronda, sinó que també representa un problema de salubritat i seguretat per als veïns i per als xiquets i xiquetes que van al Severí.

Instem a les autoritats locals a actuar amb celeritat i eficàcia per solucionar aquest problema. Els residents de Ronda l’Almenà i els seus voltants necessiten una resposta immediata per a restablir la neteja i l’ordre a la seua zona. És imperatiu que es prenguen les mesures necessàries per a garantir un entorn sa i agradable per a tots els ciutadans.


21

Una imatge preocupant arriba des de la Ronda l’Almenà a Millora Castelló. Els contenidors, plens fins al límit, deixen veure un panorama de deixalles i cartó escampat pels seus voltants, una situació que alguns veïns han denunciat que perdura durant més d’una setmana.


20

Restes de Falles segueixen a Castelló: Una mirada a la neteja després de festes

Malgrat haver passat 10 dies des de la celebració de les Falles a Castelló, encara es poden observar restes de la festivitat en alguns racons del poble. Una imatge recent mostra draps a terra, indicant que encara queden restes per netejar. Aquesta escena recorda la importància de mantenir els espais públics nets i ordenats per al gaudi de tots els ciutadans i visitants.


19

Alerta: Perill en algunes voreres de Castelló per les boletes dels arbres

Una urgència ha sigut reportada per una veïna de Castelló, el marit de la qual ha resultat ferit en esvarar-se, caure i trencar-se la cama, hui mentre portava la seua filla a l’escola Severí Torres. L’accident ha succeït a causa de la presència de boletes menudes que cauen dels arbres, les quals han cobert la vorera, representant un perill latent per als vianants.

A través de les imatges, podem observar la vorera plena d’aquestes boletes, creant un ambient perillós per a aquells que transiten per la zona. La preocupació ha sorgit davant el perill evident que representen aquestes xicotetes esferes, les quals poden provocar accidents com el sofrit pel marit d’aquesta veïna.

És fonamental prendre mesures immediates per abordar aquesta situació i garantir la seguretat dels ciutadans que transiten pels carrers de Castelló. Les autoritats competents han de prendre mesures per evitar futurs incidents semblants i mantenir les voreres lliures de perills potencials com aquest.


18

Continuem fent poble!


17

Veí indignat «vídeo»

Comentari de Rosendo
Sobre l’opinió 17 (vídeo) també vull dir la meua opinió, està bé demanar i exigir o fer veure que sempre no es fa el que un pensa que s’hauria de fer, crec que té raó quan diu que els fanals dels carrers que viuen persones haurien de funcionar, l’entrada del poble encara que siga un camí molt secundari també es podria millorar, ara fer instal·lacions públiques a entitats privades ja estic en desacord i crec que demanar enllumenat per arribar a una entitat privada i la forma de demanar-ho no es la més encertada.


16

Al carrer Hernan Cortes la gent no sap que els trastos es trauen els dies 1 i 15.
Hui és 23 i ja estan els trastos damunt la cera per a no poder passar.
Al carrer de la via tot li queda bé.


15

Unes coses canvien i altres sols canvien de lloc!!! Contenidor carrer Francesc Benetó.


14

Imatges impactants arriben al nostre correu electrònic, mostrant els contenidors desbordats de residus al voltant del carrer Sant Joanet, a Castelló. Veïns i veïnes del barri expressen la seua preocupació pel problema, afirmant la seua voluntat de col·laborar en la separació dels residus, però manifestant la necessitat urgent de disposar de contenidors en condicions i d’espai adequat per a deixar els residus de manera responsable.

Aquesta situació posa de manifest la importància de garantir una gestió eficient dels residus urbans al poble, així com la necessitat de proporcionar els recursos i la infraestructura adequats per a promoure pràctiques de reciclatge i sostenibilitat entre la població castellonenca. Preguem que analitzen més a fons aquesta problemàtica i les possibles solucions que podrien implementar-se per a millorar la situació dels residus a Castelló.


13

És important que es prenguen mesures per a garantir la seguretat dels xiquets i evitar qualsevol perill. Seria aconsellable que les autoritats locals revisaren aquesta situació perquè puguen prendre les accions necessàries per a resoldre el problema i protegir la seguretat dels residents, especialment dels més joves. Si és possible, també es podria col·locar una senyalització adequada per advertir del perill i evitar accidents. Tapa situada on es dispara el castell de festes (la graveta).


12

Una imatge que ens hauria de fer que pensar, i no és l’única…

Una imatge captada a una vorera de Castelló retrata una realitat que molts ciutadans i amb raó troben inacceptable. Una vorera inundada d’excrements d’animals evidencia una problemàtica persistent en els carrers del poble.

Aquesta imatge ens mostra un veí que expressa el seu descontentament: “Crec que en els temps que estem no hauria d’existir en cap carrer del poble”. Aquesta declaració ressona amb la frustració compartida per molts veïns i veïnes de Castelló que desitgen un entorn més net i segur.

Mentre Castelló continua creixent i evolucionant, aquesta imatge ens recorda la importància de prioritzar el manteniment urbà i implementar mesures efectives per abordar aquesta qüestió. L’acció col·lectiva i el compromís amb la millora de l’entorn són essencials per crear una comunitat més saludable i acollidora per a tots els seus habitants.


11

Promocionant la consciència ambiental: Cal tractar els residus correctament al camí de Sant Joanet

Hui compartim unes imatges impactants del camí de Sant Joanet a Castelló, un lloc que desafortunadament s’ha vist afectat per la presència de residus que no pertanyen al seu contenidor natural. Les fotografies ens mostren uns contenidors plens i envaïts per tota classe de residus, recordant-nos la importància de tractar adequadament els residus i disposar-los en els llocs designats.

És essencial mantenir la neteja i la preservació dels nostres entorns per al benestar de tots. Aquestes imatges ens recorden la necessitat de promoure la consciència ambiental i prendre mesures per garantir que els residus siguen dipositats adequadament, evitant la contaminació i el deteriorament del nostre entorn. Cada persona té un paper a jugar en la protecció del medi ambient, i tractar els residus correctament és un pas crucial cap a un futur més sostenible.

Instem a tots els ciutadans a ser responsables i a respectar els llocs adequats per al dipòsit de residus, contribuint a preservar el nostre entorn. Junts, podem fer la diferència i mantenir els nostres espais nets i saludables.


10

Carrer del Grupo, Francesc Benetó, amb olor desagradable i parets deteriorades, demana accions de millora

Una veïna de Castelló comparteix les seues preocupacions a través de fotos destinades a Millorar Castelló. Mentre gaudeix passejant pel poble, s’ha trobat amb una situació desagradable al carrer del Grupo, Francesc Benetó. La vorera és impracticable, envoltada d’una desagradable olor i les parets del grup presenten un aspecte deteriorat, amb una clara manca de pintura. El poble sembla estar descuidada, i aquesta resident destaca la necessitat de millorar aquesta zona per mantenir la seua bellesa i comoditat per als vianants.


9

Deteriorament preocupant en el parc entre La Teixonera i El Castellet: pantalons trencats…

Enviades per un veí compromés amb la millora de Castelló, d’aquestes imatges destaquen l’estat actual del parc situat entre els carrers La Teixonera i El Castellet. El resident informa que des de fa un temps, la zona ha experimentat un deteriorament evident. En particular, assenyala un problema recurrent en la part del parc, on els pantalons de qui el freqüenta pateixen danys a causa de la presència d’elements perillosos. Amb aquestes fotos, es busca sensibilitzar sobre la necessitat d’intervenir en el manteniment i reparació d’aquest espai públic per a garantir la seguretat i comoditat dels ciutadans que el gaudeixen.


8

Consciència i Civisme: Una crida a la comunitat de Castelló

A la secció de “Millora Castelló” ens arriben imatges que ens fan reflexionar sobre la importància del civisme i la responsabilitat comunitària. En les fotos compartides per veïns de la Ronda Racó de Cifre, preocupats, observem mobles i utensilis abandonats al costat dels contenidors, una pràctica que no compleix les normes establertes per al bon funcionament de la nostra societat.

És essencial recordar que disposem d’alternatives per a desfer-nos dels objectes grans i voluminosos. L’1 febrer està molt prop, i si no és possible esperar, l’Ecoparc es converteix en la destinació adequada per al dipòsit d’aquests materials, assegurant-nos que el procés siga realitzat de manera ordenada i respectant les normatives locals.

Ajudem a mantenir el nostre poble net i ordenat, fent un ús adequat de les instal·lacions i complint amb les regles que ens beneficien a tots. La col·laboració de cadascú és fonamental per preservar la convivència de Castelló i contribuir al benestar de la nostra comunitat.

Gràcies als veïns i veïnes de la Ronda Racó de Cifre per ser part activa del canvi i per recordar-nos que entre tots podem construir un entorn millor per a viure.

Ens arriben noves imatges relacionades, aquesta vegada del carrer Francesc Benetó.


7

Alerta a Millora Castelló: Estat Precari del Pipican al pàrquing al costat de la Videca

Un veí preocupat ha compartit imatges del pipican amb el vallat trenct situat al costat del pàrquing Videca. En les fotografies es pot apreciar clarament l’estat precari del tancat d’aquesta àrea destinada a les necessitats dels animals de companyia. Segons el veí, el pipican presenta nombrosos forats que faciliten l’escapada dels animals.

Aquesta denúncia destaca la importància de mantenir les àrees per a mascotes en condicions òptimes per garantir la seguretat dels animals i la comoditat dels seus propietaris. A Millora Castelló, estarem seguint aquesta situació de prop per mantenir als nostres lectors informats sobre qualsevol desenvolupament o acció presa per les autoritats locals.


6

Reflexions ciutadanes: El carrer S. Joan Lluch la gent que el transita necessitat d’accions responsables

En la secció de “Millora Castelló”, una veïna del carrer S. Joan Lluch comparteix les seues preocupacions i reflexions sobre la presència massiva de gossos amb els seus propietaris en aquesta zona. La veïna destaca una pràctica recurrent: molts d’aquests animals estan lligats amb corretges mentre transiten pel carrer, però quan arriben a determinades zones, els amos els deixen sense lligar.

A més, posa de manifest una altra problemàtica greu en la senda local, que es troba pràcticament intransitable a causa dels excrements de gossos que han quedat sense recollir. La veïna expressa la seua preocupació sobre com conscienciar els propietaris d’aquests animals sobre les seues responsabilitats i la necessitat d’adoptar accions més responsables envers els seus gossos.

Aquesta denúncia ciutadana destaca la importància de la convivència responsable entre els veïns i les mascotes, subratllant la necessitat d’educar els propietaris sobre la neteja i el bon ús dels espais públics. La secció “Millora Castelló” continuarà sent un espai per a compartir preocupacions i buscar solucions col·lectives per millorar la qualitat de vida al poble.


5

Millora Castelló: Una Imatge val més que mil paraules

Els veïns de Castelló han alertat sobre una situació que requereix atenció immediata. Les imatges enviades a la secció “Millora Castelló: Amb Una Imatge” mostren el contenidor de vidre al parc proper al centre de salut, el qual no ha estat buidat des de fa més d’un mes i mig. Aquesta situació ha generat incomoditats entre els ciutadans, ja que la seua capacitat ha arribat al límit.

Els veïns fan una crida a les autoritats per a prendre les mesures pertinents i garantir la correcta gestió dels residus, contribuint a mantenir els espais públics nets i ordenats. La col·laboració ciutadana i la resposta eficient dels serveis municipals són essencials per a mantenir la qualitat de vida i la imatge del nostre poble.


4

Sol·liciten reparacions ràpides als fanals al final de la via del tren

Castelló, 15 de gener de 2024 – Un veí preocupat ha enviat vàries imatges i fa una crida d’atenció sobre una situació potencialment perillosa al final de la via del tren, concretament al carrer Tomás i Estruch. Des de fa cinc mesos, tres fanals que il·luminen aquesta zona han quedat fora de servei, creant un ambient fos amb conseqüències negatives per a la seguretat dels vianants.

Els veïns de la zona han expressat la seua preocupació pel fet que, malgrat la manca de llum, la gent continua utilitzant aquest camí, incloent-hi xiquets que han de passar per aquesta àrea durant la nit. La manca d’il·luminació genera un entorn menys segur i potencialment propici per a incidents.

La comunitat local demana ràpides accions per part de les autoritats responsables per a solucionar aquest problema de manera eficient. El manteniment adequat del sistema d’enllumenat públic és essencial per a garantir la seguretat i el benestar dels ciutadans.

Amb aquesta crida, es busca alertar sobre la situació actual i instar les autoritats competents a prendre les mesures necessàries per a reparar els fanals i restablir la il·luminació a aquesta àrea crítica. La seguretat dels veïns i dels vianants ha de ser prioritat per a mantenir un entorn urbà segur i habitable.


3

A la secció “Millora Castelló: Amb Una Imatge” hui ens arriba una instantània capturada a l’avinguda de Cuba que posa de manifest una preocupació ciutadana. La fotografia ens mostra un semàfor amb el seu suport doblegat, una situació que posa de manifest la necessitat d’atenció i reparació. Aquesta imatge subratlla la importància del manteniment i la supervisió de la infraestructura urbana per garantir la seguretat i el confort dels veïns de Castelló. Un recordatori de la importància de respondre ràpidament a aquestes qüestions per millorar el benestar de la comunitat.


2

Hui destaquem la preocupació dels veïns pel benestar i la seguretat al nostre poble. Un veí ha enviat una imatge que captura d’un fanal d’enllumenat al carrer de Castelló la Plana, 20 i 22. La imatge mostra la base inferior del fanal, la qual sembla presentar signes de deteriorament. La participació ciutadana és essencial per mantenir els nostres espais públics segurs i funcionals. Aquesta col·laboració ajuda a identificar i resoldre els problemes amb la il·luminació pública, garantint un entorn més segur per a tots els ciutadans. Agraïm als veïns que comparteixen aquesta informació i fomentem la participació activa per millorar el nostre estimat poble, Castelló.


1

Els veïns del carrer Soler i Estruch han compartit amb nosaltres imatges que destaquen la problemàtica de les voreres i part del carrer cobert de fulles seques. Aquestes imatges posen de manifest el risc que aquesta acumulació de fulles representa, amb el potencial perill d’esvarades en el moment de caminar per la zona.

A través d’aquesta col·laboració ciutadana, volem donar visibilitat a aquesta qüestió i cridar l’atenció sobre la necessitat de manteniment dels espais públics. La seguretat dels vianants és essencial, i aquestes imatges ens recorden la importància d’abordar aquesta qüestió per millorar la qualitat de vida a Castelló. Agraïm als veïns per compartir aquesta perspectiva i esperem que aquesta iniciativa contribuïsca a impulsar accions positives per part de les autoritats locals.

Parc al costat del centre de salut!
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací