- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

Del ponent… a l’anticicló

CN | Jordi Payà

Només han sigut uns dies en què les altes pressions han cedit el protagonisme al ponent. Hui notarem el retorn de l’anticicló amb oratge estable i un descens tèrmic per l’entrada de vents d’origen marítim… i per a demà hem d’anunciar algun canvi.

Morella – Joan Amela

L’anticicló el tenim hui al centre d’Europa frenant l’avanç de les borrasques atlàntiques que es veuen forçades a buscar altres camins. Un anticicló que té recorregut sobre el nord d’Àfrica i s’encarrega de fer-nos arribar una massa d’aire prou càlida.

PUBLICITAT

Hui pujaran més les temperatures al centre i per l’interior que a la costa on el xaloc arriba més fresc que el ponent dels últims dies.

Per a demà hem de comentar canvis d’última hora. No seran de gran importància, però tot el que siga portar un poc de pluja serà benvingut. Ens travessarà una xicoteta línia d’inestabilitat entre la vesprada, la nit de dijous i el matí de divendres deixant pluges dèbils de distribució irregular.

Fins a mig matí de divendres bufarà el gregal i podrà ploure a la meitat sud del País Valencià, però de vesprada el ponent es deixara sentir per unes hores divendres escampant els núvols a les portes d’un cap de setmana anticiclònic amb vents de xaloc i ambient lleugerament més fresc.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací