- PUBLICITAT -

El relat literari de Marifé Arroyo

CN | Aida

El divendres 16 de febrer, a les 19.30 h, els amants de la literatura tindran l’oportunitat d’immergir-se en el món fascinant de “La Mestra” en un col·loqui amb l’autor, Víctor Labrado. L’esdeveniment se celebrarà a l’edifici de La Inmavi i promet ser una trobada única entre l’escriptor i els lectors interessats a descobrir els secrets darrere d’aquesta obra.

Víctor Labrado, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 2023 – Foto Joanjo Puertos

“La Mestra”, publicada per primera vegada el 2010 per l’editorial Bromera, és una novel·la que narra la commovedora història de Marifé Arroyo, una mestra que va arribar a Barx, a la comarca de la Safor, l’any 1974. La seua vida i aventures són retratades magistralment per Víctor Labrado, qui transporta al lector a través dels intrincats camins de la història i la cultura d’una època marcada per grans canvis socials i polítics.

Víctor Labrado, La mestra (Bromera, 2010)

La protagonista, Marifé Arroyo, una dona d’origen castellanoparlant, és el fil conductor d’aquesta apassionant narrativa. Fill d’un pare guàrdia civil i una mare amb inquietuds vitals, tots dos originaris d’un poble de Salamanca, la seua vida pren vida a través de les pàgines del llibre, capturant l’essència d’una època i un lloc.

PUBLICITAT

El col·loqui amb Víctor Labrado ofereix una oportunitat única per als lectors de connectar amb l’autor, conéixer el seu procés creatiu, i aprofundir en els temes i personatges que han captivat tantes persones a través de “La Mestra”. Es preveu una sessió dinàmica i enriquidora, plena d’anècdotes, reflexions i debats sobre aquesta obra de la literatura contemporània.

- PUBLICITAT -