- PUBLICITAT -

 

Projecte «Escuelas Embajadoras del Parlamento Europeo»

El Col·legi Hernández ha estat participant en diferents activitats dins del Projecte «Escuelas Embajadoras del Parlamento Europeo».

El dia 30 de març els ambaixadors junior intercanviaren idees en una sessió online d’Euroscola juntament amb escolars de 25 països de la Unió Europea amb el tema: ” Democràcia Europea, com podem participar de manera significativa?”.

PUBLICITAT

El dia 1 d’abril el nostre alumnat ambaixador va tindre l’oportunitat de participar amb alumnat ambaixador del SES Alpuente i IES Bellaguarda d’Altea d’una sessió amb l’eurodiputada Estrella Durá Ferrandis. Aquesta va respondre tots els dubtes i preguntes que li plantejaren.

El 5 d’abril, els nostres ambaixadors visitaren Oriola en un Encontre Nacional d’Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu.

Amb totes aquestes activitats el nostre centre segueix fomentant el coneixement actiu de la UE, del Parlament Europeu i de la democràcia europea entre els joves. A més, treballa per a què valoren el que la UE significa en la seua vida quotidiana amb l’objectiu d’aconseguir una Europa més justa, tolerant i cohesionada.

- PUBLICITAT -