- PUBLICITAT -

CN | Aida

Castelló, 12 de juny de 2024 – Aquesta setmana, la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha celebrat l’acte d’entrega dels Premis extraordinaris al Rendiment Acadèmic de l’alumnat de Primària corresponents al curs 2022-2023. L’esdeveniment, que va tenir lloc ahir dimarts 11 de juny a Torrent, va comptar amb la presència dels màxims responsables en educació de la Conselleria i del món educatiu.

Premis a l’Excel·lència Acadèmica

Entre els guardonats, es troben sis alumnes destacats de Castelló. Els premiats són:

Andrea Micó Ferrús del Col·legi Santo Domingo
Elsa Boluda Pizarro del Col·legi Hernández
Mar Carrasco Mongort del Col·legi Hernández
Mateo Soriano Grau del Col·legi Hernández
Pep Coque Calatayud del CEIP Severí Torres
Aroa Fogues Candel del CEIP Severí Torres

Reconeixement a l’esforç i la dedicació

Durant l’acte, es va posar en relleu el treball i l’esforç que han realitzat aquests alumnes. El premi reconeix als millors estudiants de la Comunitat Valenciana, destacant la seua excel·lència acadèmica. De segur que darrere d’aquest resultat hi ha moltes hores de dedicació i esforç per a poder aconseguir l’excel·lència educativa que representeu.

Enhorabona a la Comunitat Educativa

Des de CN, volem felicitar la comunitat educativa de Castelló pel seu treball i compromís. Així mateix, reconeixem la implicació de les famílies en l’educació dels seus fills i filles, essencial per a l’èxit acadèmic. Enhorabona a tots els premiats per aquest merescut reconeixement.

Vídeo, moment de l’entrega dels premis

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací