- PUBLICITAT -

Reconegut com un dels vuit centres valencians, destaca pel seu compromís amb la col·laboració escolar europea

CN | Aida

El Col·legi Hernández ha estat reconegut com un dels vuit centres de la Comunitat Valenciana en rebre el prestigiós segell eTwinning 2024-2025. La cerimònia de lliurament va tenir lloc ahir i va ser presidida per la ministra d’Educació, Formació Professional i Esport, Pilar Alegría, amb la presència del director general d’Ordenació Educativa i Política Lingüística, Ignacio Martínez.

Durant l’acte, es van entregar els premis nacionals eTwinning, una iniciativa de la Comissió Europea que forma part del programa Erasmus+ i que té com a objectiu fomentar la col·laboració escolar a Europa mitjançant l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació. La ministra Alegría va destacar que eTwinning constitueix actualment la comunitat més gran de docents i centres escolars d’Europa, oferint una plataforma que facilita la creació de projectes de col·laboració entre centres educatius de diferents països.

El segell eTwinning és un reconeixement a l’esforç i dedicació del Col·legi Hernández en promoure la internacionalització del centre i en respondre a les necessitats educatives de la societat i del seu alumnat. Aquest distintiu motiva l’equip educatiu a continuar desenvolupant projectes que fomenten la comunicació, la col·laboració i el desenvolupament acadèmic entre els estudiants de tota Europa.

Amb aquest reconeixement, el Col·legi Hernández reafirma el seu compromís amb una educació de qualitat que integra la dimensió europea i promou valors com la cooperació i l’intercanvi cultural.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací