- PUBLICITAT -

 

Des del Club de Tennis Castellonense volem compartir amb tota la ciutadania castellonera els diferents esdeveniments en els quals han participat els i les tennistes i padelistes durant aquest cap de setmana passat.

En la modalitat de pàdel aquest cap de setmana ha començat la Lliga de Tardor de pàdel, on 12 parelles repartides en dos grups van a jugar els partits en aquest format tan participatiu.

PUBLICITAT

A més a més la jove parella de pàdel formada per Blanca López i Pau Borja han participat en el Campionat Argentum de Xàtiva, on han sumat les seues primeres experiències en la competició.

Des del club volem ressaltar l’Escola de Pàdel que ja compta amb 25 alumnes de diferents edats i nivells. Sobretot ens alegra que s’han consolidat alguns grups de pàdel juvenil.

En la modalitat de tennis ha començat el Campionat Interclubs per equips. L’equip absolut de tennis del Club de Tennis Castellonense va ser amfitrió contra el Club de Tennis l’Alcúdia de Crespins. Els jugadors Arnau Perucho, Andreu Satorres, Alex Garrido i Pau Rodriguez van representar el nostre Club, on els d’Alcúdia es van endur la victòria per 3-1 en els enfrontaments. La segona jornada serà contra Club de Tennis l’Olleria.

En el mateix Campionat Interclubs per equips, el nostre equip juvenil format per Maragda Satorres, Carla Durà, Gerard Torró, Lluis Encarnación, Marc Reig i Alex de la Torre van demostrar molt bona actitud i comportament en la primera jornada de la Lliga en el Club Tennis Carlet. Va haver-hi un empat a 3 victòries per cada equip i en la segona jornada serem amfitrions contra el Club de Tennis Alberic.

I per últim una bona notícia, ens arriba del Club Deportivo Saladar on Marc Requena Navarro es va proclamar campió de la segona prova del Circuit Provincial (també va ser Campió de la primera prova!). Marc actualment entrena en el Club de Camp Bixquert (Xàtiva).

Enhorabona!

Club de Tennis Castellonense

- PUBLICITAT -