- PUBLICITAT -

 

Salelles II i Seve s’asseguren la seua plaça en la final amb un triomf rotund, mentre Montaner i Murcianet també avançaran gràcies a una victòria més ajustada

El castelloner Seve

CN | Aida

Aquest divendres, 25 d’agost, el saló de plens de l’Ajuntament de Castelló es convertirà en l’escenari de la presentació oficial de la Final del III Trofeu de Festes de Castelló en la modalitat de raspall. Dins aquesta competició, Salelles II i Seve han aconseguit assegurar-se una plaça en la final amb un resultat destacat de 25-10 contra Ian i Brisca. D’altra banda, Montaner i Murcianet també han assolit el seu lloc en la final gràcies a un ajustat 25-20 enfront de Marrahí i Raúl.

El castelloner Murcianet

Amb l’expectació d’una final que promet ser carregada d’emoció i destresa, el trinquet de Castelló s’està preparant per a acollir als millors jugadors en un duel que, sens dubte, mantindrà als aficionats amb l’alè contingut. És important destacar que durant la presentació es comptarà amb la presència de tots els jugadors que prendran part en aquesta destacada cita esportiva. La gran Final del III Trofeu de Raspall Castelló tindrà lloc el dissabte 26 a les 18.45 h, on Montaner i Murcianet es veuran les cares amb Salelles II i Seve, reconeguts actualment com a alguns dels millors jugadors professionals de Raspall.

PUBLICITAT
Murcianet i Montaner

 

Salelles II i Seve
- PUBLICITAT -