- PUBLICITAT -

 

El passat cap de setmana es va celebrar a Xeraco el primer campionat de la temporada en modalitat solodance. Aquest campionat es realitza de manera anual i serveix de classificatori per al campionat autonòmic.

Del club de Castelló acudien a la cita Carla Navarro i Gema Gilabert en categoria aleví i Lucia Guerrero, Lucia Lorente, Nerea Llobregat i Martina Cervera en categoria infantil.

PUBLICITAT

Després d’un intens cap de setmana i d’uns bons programes, les alevines del club Gema Gilabert i Carla Navarro s’alçaren amb el títol de Campiona i subcampiona preautonòmica solodance aleví. Aquesta bona posició els atorga el pas directe a l’autonòmic on lluitaran per aconseguir plaça per al campionat nacional.

D’altra banda, les infantils arrancaren la competició i es col·loquen provisionalment entre les 15 primeres de 40 participants. Aquest cap de setmana acabarà la seua competició i sabrem finalment qui obté el pas al campionat autonòmic en categoria infantil.

Enhorabona a Gema i Carla pel bon inici de temporada i desitjar molta força a les companyes infantils, cadets i júniors que es preparen per als primers classificatoris.

- PUBLICITAT -