- PUBLICITAT -

El Club de Patinatge de Castelló participarà per tercer any consecutiu en l’Europeu de Patinatge Artístic

CN | Aida

Segons informa la pàgina de Facebook del Club de Patinatge de Castelló, quatre patinadores del club han estat seleccionades per la Reial Federació Espanyola de Patinatge per a participar en el Campionat Europeu de Patinatge Artístic en la modalitat de solodance. Aquesta competició es durà a terme el pròxim mes de juliol a Fafe, Portugal.

Fotos: Facebook Club de Patinatge de Castelló

Les patinadores seleccionades són Carlota Climent, Jimena Cervera, Mireia Montilla i la companya de Biar, Lucia Rodríguez. Aquest èxit marca el tercer any consecutiu que el Club de Patinatge de Castelló participa en aquest prestigiós esdeveniment europeu, destacant la continuïtat de la seua excel·lència i dedicació en aquesta disciplina.

A més de les patinadores, l’entrenadora Iris Espert també ha estat seleccionada com a tècnic oficial de la selecció espanyola, un reconeixement al seu treball constant i a la seua capacitat de guiar i desenvolupar talent en el club.

“Enhorabona a les quatre per la gran notícia i enhorabona també a la nostra entrenadora Iris Espert. Sou enormes!”, ha expressat el club en la seua publicació a Facebook.

El Club de Patinatge de Castelló continua deixant una marca significativa en el món del patinatge artístic, demostrant que amb esforç, dedicació i talent, es poden aconseguir grans fites. La comunitat local i els aficionats esperen amb entusiasme les actuacions de les patinadores en aquest campionat europeu.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací