- PUBLICITAT -

Castelló homenatjarà el dimecres 29 a les patinadores del Club de Patinatge Artístic de Castelló que han participat en els campionats del món

CN | Aida

El pròxim dimecres, 29 de maig de 2024, a les 19.30 h, l’Ajuntament de Castelló acollirà un acte de reconeixement a les patinadores del Club de Patinatge Artístic que han representat el poble en els campionats del món celebrats al Brasil i a Trieste, Itàlia.

Les patinadores Carlota Climent, subcampiona de la copa del món celebrada en Brasil, i en Trieste, Itàlia, Jimena Cervera i Mireia Montilla subcampiones i Gema Gilabert, novena han demostrat un excel·lent nivell de competició, deixant el nom de Castelló en una posició destacada en el món del patinatge artístic internacional.

PUBLICITAT

Des del Club de Patinatge Artístic, es fa una crida a tota la comunitat per assistir a aquest homenatge, que vol reconéixer l’esforç, la dedicació i el treball d’aquestes esportistes. L’acte serà una oportunitat per agrair-les i celebrar els seus èxits amb tot el poble.

De segur que aquest esdeveniment serà una mostra del nostre orgull i agraïment cap a aquestes patinadores que han portat el nom del nostre poble a competicions internacionals de gran prestigi. Des del club ens esperen a totes i tots per a rebre-les amb l’ovació que es mereixen.

Aquest esdeveniment no només serà una celebració dels èxits esportius, sinó també un reconeixement a la importància del treball en equip i la perseverança en la recerca de l’excel·lència. Tota la comunitat castellonera està convidada a unir-se a aquest acte de reconeixement i suport, no només a les patinadores i a l’equip tècnic del Club de Patinatge Artístic de Castelló, sinó també a les famílies que donen el seu suport incondicional a Gema, Carlota, Jimena i Mireia.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací