- PUBLICITAT -
Temps de lectura < 1 minut

CN | Aida

Amb motiu del Castelló Fotofest, un esdeveniment dedicat a la fotografia que destaca la diversitat de tècniques i estils, els membres de Foto Fòrum Castelló han portat la seua mostra “Llum Verda” a l’Institut Vicente Gandia.

A través de les lents dels fotògrafs, Lucho Álava, Henri Martínez, María Perales, Alba Iborra, Susana Fraguas, Carlos Navarro, Guillem Simó, Amadeu Aviñó, Lorena Gilabert i Marta Escalera, els visitants podran explorar una àmplia gamma de gèneres fotogràfics, incloent-hi paisatges, retrats, abstraccions, natures mortes i molts altres.

El projecte busca fomentar la creativitat entre els estudiants de l’institut, convidant-los a utilitzar els seus telèfons mòbils o càmeres per capturar i expressar la seua pròpia imaginació a través de composicions fotogràfiques úniques. El col·lectiu Foto Fòrum Castelló ha manifestat el seu suport a aquesta iniciativa, esperant que les imatges exposades servisquen com a font d’inspiració per als joves talents emergents.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc dissabte vinent, 25 de novembre, a les 12.30 hores, en el racó de l’art de l’institut. Durant l’esdeveniment, diversos dels autors que exposen estaran presents per compartir els seus estils i les seues interpretacions personals de les fotografies presentades.

PUBLICITAT

Foto Fòrum Castelló, convida a tot el poble de Castelló a participar en aquesta experiència visual única, celebrant la riquesa i la varietat de l’art fotogràfic local.

- PUBLICITAT -