- PUBLICITAT -

CN | Aida

L’Associació de Comerciants de Castelló (ACC) està encantada d’anunciar el llançament de la seua última campanya, “ACC i AFA junts per a sumar”. Aquesta iniciativa inèdita té com a objectiu establir un vincle fort entre els establiments locals i les famílies associades a les Associacions de Famílies d’Alumnes (AFA) de la comunitat educativa castellonera, l’AFA Castelló Respir i l’associació de familiars ‘COM El Castellet’ (AFCOM El Castellet).

La campanya destaca per la distribució d’una targeta exclusiva a les famílies de les AFA, proporcionant-los l’oportunitat d’accedir a descomptes, promocions i ofertes especials en els establiments participants de l’ACC. Amb aquesta iniciativa, l’ACC busca reforçar la col·laboració entre el comerç local i les famílies, creant un vincle beneficiós per a les dues parts.

És important assenyalar que el termini de la campanya serà al finalitzar el curs 2023-2024, l’ACC convida totes les famílies de les AFA a aprofitar aquesta oportunitat única de col·laboració que reforça els llaços entre el comerç local i les famílies de Castelló. “ACC i AFA junts per a sumar” – una fórmula guanyadora per a tothom.

Per finalitzar agrair la col·laboració de totes les AFA i de l’Ajuntament de Castelló, mitjançant la regidoria d’Educació i informar que en uns dies es faran entrega de les targetes a les AFA i es publicaran el llistat dels comerços de l’ACC adherits.

PUBLICITAT
- PUBLICITAT -