- PUBLICITAT -

 

Un treball de molts anys i dedicació arriba ara a la culminació amb el llançament de “Xirimiters”, la discografia completa d’Emili Someño i els Xirimiters de Castelló de la Ribera. Aquest recull de 7 discos ens ofereix una experiència única i enriquidora, en la qual la dolçaina emergeix com a veu principal i ens guia a través d’una evolució que combina les peces més tradicionals amb elements de fusió, sense abandonar les melodies clàssiques que ens han acompanyat durant generacions.

Després de dedicar-se durant tota una vida a preservar i promoure la rica tradició musical de la dolçaina, Emili Someño i els Xirimiters de Castelló de la Ribera ens presenten “Xirimiters”, un projecte musical que captura la seua dedicació i passió. A través d’aquesta discografia completa, tenim l’oportunitat de viatjar en el temps i explorar l’evolució d’aquest instrument emblemàtic.

PUBLICITAT

Els 7 discos que componen “Xirimiters” ofereixen una visió completa de la trajectòria d’Emili Someño i els Xirimiters de Castelló de la Ribera. Des dels seus inicis, amb melodies tradicionals que han estat transmeses de generació en generació, fins a les seues creacions més contemporànies, en què s’experimenta amb la fusió de diferents estils musicals.

A través d’aquesta discografia, podem apreciar com la dolçaina ha evolucionat al llarg del temps. Les peces més tradicionals, que són part fonamental de la nostra identitat cultural, s’entrellacen amb noves sonoritats i ritmes que donen vida a una proposta innovadora i refrescant.

“Xirimiters” també ens brinda l’oportunitat de descobrir el talent i la tècnica magistral d’Emili Someño i els membres del grup. Amb cada nota, ens transporten a paisatges sonors plens d’emoció i tradició, alhora que ens sorprenen amb noves exploracions musicals que amplien els horitzons de la dolçaina.

“Xirimiters” és molt més que una simple col·lecció de discos. És un testimoni vibrant de l’amor i la dedicació a la música tradicional, una fusió d’història i innovació que ens recorda la importància de preservar i valorar les nostres arrels culturals.

Per a més informació i per a escoltar “Xirimiters”, podeu clicar en: Enllaç a la discografia completa “Xirimiters”.

- PUBLICITAT -