- PUBLICITAT -

Aquesta és una iniciativa de “Criant a Castelló” que busca fomentar el coneixement i la seguretat en el context familiar, contribuint a crear una comunitat més informada i preparada per a fer front a les eventualitats del dia a dia

CN | Aida

El pròxim dissabte 20 d’abril a les 11.30 h, la Inmavi acollirà la primera xerrada organitzada per l’associació “Criant a Castelló”, que abordarà un tema crucial: “Actuació Davant una Urgència a Casa”. Aquesta iniciativa, destinada a oferir suport i orientació a les famílies de Castelló, estarà a càrrec de Federico López Ares, metge d’Urgències de l’Hospital General de València.

Federico López Ares, metge d’Urgències de l’Hospital General de València

Les xerrades com aquesta són fonamentals no només per a la criança, sinó també per a la vida quotidiana de les famílies. Proporcionen un espai per compartir coneixements, resoldre dubtes i aprendre a actuar de manera adequada en situacions d’emergència que poden sorgir a casa.

L’entrada a la xerrada es realitzarà amb un donatiu simbòlic d’1 €, que contribuirà a finançar futures activitats d’aquest tipus. Aquesta xicoteta contribució permetrà continuar portant a terme xerrades que ofereixen suport i orientació.

PUBLICITAT

Per aquells interessats en participar, es recomana dur a terme una inscripció prèvia fent clic ací. Encara que no és obligatori, aquest registre servirà per a proporcionar una orientació adequada a les monitores de “Criant a Castelló” que vetllaran pels xiquets i xiquetes durant la xerrada.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací