- PUBLICITAT -

Estrenem una nova secció “Una Cosa per Contar”: Descobreix part de la Història de les falles de Castelló de la mà de Falla l’Almenà

CN | Aida | Falla l’Almenà

Amb l’entusiasme de compartir les seues vivències i la riquesa de la cultura fallera, la comissió fallera de l’Almenà presenta amb il·lusió el seu nou projecte, “Una Cosa per Contar”. A través d’aquesta iniciativa, la falla obrirà les portes de la seua comissió per compartir entrevistes, esdeveniments i anècdotes que han marcat la seua història.

Amb la intenció de convidar a tothom a viure les falles amb intensitat, el projecte busca destacar les persones que han contribuït i continuen contribuint a fer de la falla l’Almenà el que és avui. Des de l’herència que ha estat transmesa al llarg dels anys fins a les personalitats actuals vinculades amb la cultura fallera i valenciana, “Una Cosa per Contar” promet ser un racó ple d’emocions, cultura i històries fascinants.

Amb un agraïment especial a tots els que han format part de la història de la falla, la junta de l’Almenà dona la benvinguda a tots a sumar-se a aquesta nova aventura i a continuar sumant històries que enriqueixen la cultura fallera. Perquè, com diu la cançó, “Seguirem sumant històries”.

PUBLICITAT

- PUBLICITAT -