- PUBLICITAT -

Cn | Aida

El dijous vinent, dia 25 de gener, el CEIP Severí Torres acollirà una xarrada informativa sobre la importància de fomentar la lectura dins de les famílies. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) del Severí Torres, tindrà com a ponent a Elisa Peciña, una experimentada mestra del centre amb una dilatada carrera en el camp de la lectura i el foment lector.

La xarrada, titulada “Lectura i Família”, abordarà temes clau com ara com despertar i fomentar l’amor per la lectura en els fills i filles, i fins a quin punt les famílies poden influir positivament en aquesta pràctica beneficiosa. Peciña compartirà consells pràctics i experiències contrastades per ajudar els pares i mares a crear un ambient propici per al desenvolupament lector dels seus fills.

Escola Severi Torres

L’esdeveniment començarà a les 17.30 h i estarà obert a tota la ciutadania castellonera. No sols els membres de l’AFA del Severí gaudiran d’entrada lliure, també la resta de persones que vulguem assistir, amb l’objectiu de fomentar la participació en aquest tipus d’activitats. Aquesta xarrada busca no només informar sinó també inspirar les famílies a promoure la lectura com una part integral de la vida quotidiana.

Aquesta iniciativa reflecteix l’interés de l’AFA CEIP Severí Torres en el desenvolupament integral dels seus alumnes i destaca la importància de la col·laboració entre l’escola i les famílies per potenciar les habilitats lectores dels estudiants.

- PUBLICITAT -