- PUBLICITAT -

L’equip de 4a categoria i els aspirants individuals, representants de Castelló, destaquen en la fase final i semifinals del Campionat Autonòmic de Raspall i d’Escala i Corda

CN | Aida

En un emocionant recorregut fins a la final, l’equip del CPV Castelloner de 4a categoria format per Jordi Langa, Carlos Ramirez, Edu Isern, i Joan Serra (Tito) han aconseguit classificar-se per a jugar la final del 25é Campionat Autonòmic de Raspall parelles Trofeu Diputació de València. Després d’una destacada actuació a les semifinals, guanyant al CPV Borbotó F 15-25 a Borbotó i amb un impressionant 25-0 a casa, s’enfrontaran a l’equip Borbotó E en la gran final.

Els titulars Langa i Carlos lluitaran pel prestigiós títol el pròxim diumenge 17 de desembre a les 10.00 h al Trinquet d’Alzira.

D’altra banda, en la modalitat d’escala i corda del Campionat Individual d’Escala i Corda en 3a Categoria, el castelloner David Monleon ha demostrat la seua habilitat i determinació en la competició. Malgrat una ajustada derrota per 60-55 a Alfara del Patriarca contra Xavi, Monleon està decidit a continuar lluitant.

PUBLICITAT

Amb la semifinal de tornada a casa programada per aquest dissabte, 16 de desembre a les 16.15 h, al trinquet de Castelló, David té l’oportunitat de reivindicar-se i assegurar-se un lloc a la final.

Abans, a les 15.00 h, la competició promet oferir més emocions i acció intensa, amb la semifinal de 2a Categoria també a punt de resoldre’s amb la disputa entre Vicente Jesus Marrahí i Albert.

La passió per l’esport de la pilota valenciana brilla a Castelló en cada moment, i de segur que els aficionats estan ansiosos per veure com es desenvolupa el futur de la competició.

- PUBLICITAT -