- PUBLICITAT -

Les temperatures de hui poc tenen a veure amb el mes de desembre

CN | Jordi Payà

Ja patirem una ona de calor en plena tardor al mes de novembre i des de les acaballes del cap de setmana tornem a patir temperatures històriques, temperatures que mai s’havien registrat un mes de desembre al País Valencià.

Podem concloure que estem patint una nova ona de calor de tardor. La segona d’enguany… que potser no ens impedeix dormir a la nit i les temperatures al centre del dia no són insuportables, però no són normals i ni porten ni portaran res de bo.

Les temperatures de hui marcaran valors tan alts com els d’ahir tot i que el cel estarà un poc més ennuvolat especialment a partir de la vesprada.

PUBLICITAT

Demà no espere canvis importants, però el front de núvols que es desplaçarà de nord a sud deixarà alguna gota i en vindre acompanyat pel mestral afavorirà un descens tèrmic que es notarà per tot arreu però sobretot al nord i per l’interior.

La segona part de la setmana serà més fresca, però amb poques novetats més perquè l’anticicló acabarà situant-se al centre d’Europa i caldrà seguir el seu comportament perquè ens enviarà vent de gregal a la meitat sud del País deixant la mar alterada a partir de divendres i aportarà núvols a la costa, però, a dia de hui els models no ‘veuen’ pluja.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor

Jordi Payà

- PUBLICITAT -