- PUBLICITAT -

Pep Gimeno «Botifarra» presenta una cançó del nou disc dedicada al treball de les dones [Vídeo]

El músic xativí interpreta «Ja ve l’aire» en companyia de Noelia Llorens «Titana»

Font: DiariLaVeu.cat 

Pep Gimeno Botifarra presenta el primer avançament del nou disc, una cançó titulada «Ja ve l’aire», que interpreta en companyia de Noelia Llorens Titana. El tema és «un cant que reivindica el paper del treball femení als magatzems i al camp i que aporta una sonoritat contemporània sense perdre de vista les arrels de la música tradicional», explica la productora.

Pep Gimeno «Botifarra» a la Fira de Castelló

Tant al primer senzill com a la resta de l’àlbum, la recuperació de melodies tradicionals i cançons de magatzem i de treball, amb una important presència femenina, s’han complementat amb arranjaments i revisions per a adaptar-les a les sonoritats actuals.

També s’ha llançat un videoclip gravat a Ca Cuesa de Xàtiva per Juanjo Company i Jairo Molina i editat per Neus Albert. La il·lustradora Belén Segarra és l’autora del grafisme que complementa el nou disc, mentre que les fotografies, fetes en diferents llocs de la capital de la Costera, han estat a càrrec de Claudia Marconell.

 

PUBLICITAT

Estrena a Les Arts

El nou disc de Botifarra veurà la llum a l’inici de l’any i s’estrenarà el divendres 13 de gener al Palau de les Arts de València en un excepcional concert que s’emmarca en el cicle de músiques valencianes que per primera vegada acollirà l’auditori. Les entrades ja estan a la venda en la pàgina web del coliseu.

En aquesta gira, Botifarra s’envolta d’una nova banda, composta per Tóbal Rentero, Jordi Pastor, Robert Moreno, Miquel Pérez i Martina Sabariego.

El cantautor xativí Feliu Ventura també ha tingut una important participació en la gènesi del nou àlbum com a lletrista. A més, en l’àlbum, que s’ha gravat entre Catarroja (l’Horta Sud) i Riba-roja (el Camp de Túria) i que està produït per La Moma Estudis, s’ha comptat amb col·laboracions d’altres artistes que s’anunciaran pròximament.

- PUBLICITAT -