- PUBLICITAT -

CN | Aida

El diumenge 24 de desembre de 2023, Castelló es vestirà d’alegria i melodies nadalenques amb la celebració del tradicional passacarrer de nadales, també conegut com “l’aguinaldo”.

Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

L’esdeveniment, organitzat per la Societat Musical Lira Castellonera, intervindran la Banda Lira Castellonera, el Cor de la Societat i l’Escola La Lira, promet omplir els carrers del centre amb l’esperit festiu de les tradicionals festes nadalenques.

PUBLICITAT

Amb la batuta de Sergio Navarro Bonaviña, la Banda de la SM Lira Castellonera liderarà aquest recorregut musical que començarà a les 18.00 hores. El trajecte partirà des del Col·legi Sant Domènec, passant per l’Església i finalitzant a l’Ajuntament de Castelló. Aquest itinerari permetrà que els veïns i visitants gaudisquen d’una experiència única i participativa.

La Societat Musical ‘La Lira Castellonera’ convida a tothom a unir-se a aquesta tradicional passejada musical, ja siga per acompanyar els músics en la seua ruta o per sumar-se als corals sons de les nadales. Serà una oportunitat de compartir l’esperit nadalenc amb la comunitat i gaudir de la màgia de les festes en aquest ambient musical festiu.

- PUBLICITAT -