- PUBLICITAT -

Descobrim Filmacions Inèdites del 1979 Gràcies a una Nova Càpsula del Temps

CN | Aida

En una troballa fascinant, hem rescatat filmacions inèdites que es remunten a l’any 1979, gràcies a una càpsula del temps que ha vist la llum. Les filmacions, obra de Miguel Almiñana Estarlich, capturen moments clau de la vida quotidiana al poble de Castelló en aquell període, amb un enfocament especial en la comissió de la Falla l’Almenà i la creació de la falla dissenyada per Eduard Guillem.

Les imatges proporcionen una autèntica fenomenologia del passat, amb la majoria de les persones que apareixen en elles sent integrants de la comissió de la Falla l’Almenà en aquells anys. Aquesta troballa no només és una finestra a la història i les activitats de la falla, sinó també un testimoni visual de la vida i la cultura castellonera d’èpoques passades.

PUBLICITAT

Aquesta revelació arriba com una oportunitat única per als castelloners i castelloneres actuals de reviure moments històrics i per als més joves de connectar amb la riquesa de la història local. Agraïm a Miguel Almiñana Estarlich per aquest regal inadvertit que arriba a nosaltres després de més de quatre dècades. Un autèntic tresor que preserva i enriqueix el nostre llegat cultural.

- PUBLICITAT -