- PUBLICITAT -

CN | Aida

El passat divendres 26 d’abril, la localitat de Benimodo va ser escenari de l’acte de lliurament comarcal dels Premis Sambori, una iniciativa destinada a fomentar la creació literària en valencià. En aquesta ocasió, l’Escola d’Adults Paz Mínguez, de la qual és alumna, ha vist com una de les seues alumnes ha segut premiada.

Lorena Gilabert, estudiant d’aquest centre educatiu, ha estat guardonada en la categoria d’Escoles d’Adults pel seu relleu titulat “Voler és poder”. El seu escrit literari ha estat reconegut pel jurat del concurs, i el seu esforç i creativitat han estat recompensats amb aquest premi.

Lorena Gilabert

La notícia del reconeixement de Lorena no solament ha estat compartida per l’Escola d’Adults Paz Miguez a través del seu perfil de Facebook, sinó que la mateixa guanyadora ha compartit la seua alegria amb Castelló Notícies, informant sobre aquesta fita destacada en la seua trajectòria.

PUBLICITAT

Des de Castelló Notícies, volem felicitar a Lorena Gilabert per aquest merescut reconeixement i premi, i li donem l’enhorabona pel seu èxit en el concurs Sambori. Que aquest guardó siga només el començament.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací