- PUBLICITAT -

CN | Fa 5 anys

Gràcies a tots vosaltres, creixem diàriament en continguts i rebem el vostre suport amb molta energia, implicant-nos a continuar endavant. La secció que recupera les notícies més rellevants de «Fa Cinc Anys» ha tingut una acollida tan positiva que continuàrem recuperant continguts!!!

Castelló acull la V Edició de la Trobada Musicals Escolar ‘Musiescola’

Al voltant de 850 alumnes d’Educació Primària de 21 col·legis provinents de distintes comarques valencianes, acudiran a Castelló el proper dimarts 14 de maig per participar en un encontre musical.

PUBLICITAT

El CEIP Severí Torres participarà en la V edició de MUSIESCOLA, una trobada musical escolar on acudiran aquest any al voltant de 40 escoles, uns 1600 alumnes i 150 mestres d’Educació Primària.

Degut a l’augment considerable de participació, aquest esdeveniment es realitzarà a dues localitats: el 8 de maig fou a Tavernes de la Valldigna i el proper dimarts 15 al nostre poble.

Els Centres participants pretenen fer un treball divulgatiu, obrint les portes de l’escola i presentar distintes activitats musicals a tota la comunitat educativa. Eixim al carrer per donar a conéixer la tasca que es realitza a les aules i reivindicar la música com a matèria necessària en la formació integral del nostre alumnat, com a eix vertebrador de la millora de la convivència, la inclusió, la coeducació i la igualdat.

La temàtica d’enguany gira al voltant de LA MEDITERRÀNIA EN CLAU DE DONA mitjantçant diverses actuacions repartides en tres llocs:

1- Plaça l’Ajuntament (09:00 – 11:00): campanya 1 Kg solidari, crida musiescolera, cant comú, danses, percubody, mascletada i macrobatucada amb Rafa Navarro.

2- Passacarrer (11:00 a 11:30): Plaça l’Ajuntament fins la Sala Multiusos

3- Sala Multiusos (11:30 a 16:00): escenes musicals amb Pau Ballester, musical “Dones de la Mediterrània” acompanyat per La Pato, just dance, homenatge a Eva Dènia, el rap Dones amb Tesa i comiat.

Aquesta trobada serà un acte festiu i eivindicatiu que comptarà amb la col·laboració del nostre Ajuntament així com el CEFIRE de Xàtiva, Gandia, el Centre Ocupacional El Castellet i diferents associacions i ONG.

Serà un plaer comptar amb la teua presència.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací