- PUBLICITAT -

CN | Aida

El fervor faller desfilarà als carrers de Castelló aquest pròxim dissabte, amb un programa carregat d’emocions i tradicions. A les 11:30 hores, tots els camins portaran cap a la cercavila, un esdeveniment en què el col·lectiu faller del poble s’unirà per a recollir les seues màximes representants, les Falleres Majors de Castelló.

Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

A les 12:00 hores, la plaça de l’Ajuntament es convertirà en el centre d’atenció, ja que acollirà l’esdeveniment més esperat de l’any: la Crida de les Falles 2024. En aquest moment ple de color i entusiasme, la Fallera Major, Rosa Remolí Daràs, i la Fallera Major Infantil, Gemma Ubeda Sauco, assumiran el protagonisme, pronunciant les paraules que marcaran l’inici oficial de les celebracions falleres.

La Crida de les Falles no seria completa sense el reconeixement del treball artístic dels artistes fallers. Així, durant l’acte, es lliuraran els premis als ninots indultats del 2024, aquelles increïbles creacions que han aconseguit evitar el seu destí en les flames. A més, es farà l’entrega dels guardons d’honor a aquells que han destacat per la seua contribució i dedicació a la festa fallera.

PUBLICITAT

Amb la il·lusió i la passió que caracteritzen aquesta festa tan estimada, la comunitat fallera s’unirà per a celebrar el començament d’unes festes plenes de tradició, cultura i germanor. La Crida de les Falles 2024 serà un testimoni de l’esperit indestructible del nostre poble i de la seua capacitat per a mantenir viva la flama de les falles, any rere any.

- PUBLICITAT -