- PUBLICITAT -

CN | Aida | Fotos Joanjo Puertos

El passat 19 de març, Castelló es va vestir de festa per celebrar la festivitat de Sant Josep, una de les més esperades de l’any. Durant el matí, Castelló Notícies va estar present per cobrir tots els actes programats i capturar els moments més destacats d’aquesta jornada especial. La nostra càmera va immortalitzar la vibrant cercavila, la solemne missa i la impressionant mascletà que va posar el punt final a les celebracions matinals.

La cercavila va començar amb gran entusiasme, amb la participació de les distintes comissions falleres de Castelló que van omplir els carrers de música, colors i alegria. Els veïns de Castelló van sortir a gaudir de l’ambient festiu i acompanyar als fallers i falleres en el seu recorregut pel poble.

PUBLICITAT

La cercavila va acabar a l’església per participar en la missa en honor a Sant Josep. La cerimònia, carregada de simbolisme i tradició, va reunir tant a fallers com a fidels de totes les edats que van voler rendir homenatge al sant patró.

Per culminar el matí, una espectacular mascletà va ressonar a la plaça de l’Ajuntament de Castelló, deixant un record inesborrable en la memòria de tots els presents. Els colors i el soroll dels focs artificials van ser el tancament perfecte per un matí ple d’emocions i tradicions.

Us convidem a veure ací baix o visitar la nostra galeria fotogràfica per reviure aquests moments especials. A continuació, trobareu un grapat de les millors imatges de la cercavila, la missa i la mascletà, per recordar aquestes falles passades i gaudir de nou de la màgia i l’esperit de les festes de Sant Josep a Castelló. [Galeria fotogràfica].

19032024-Missa - FMC 2024_12

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací