- PUBLICITAT -

 

Els pobles valencians acostumen a viure les seues festes d’una manera intensa i apassionada perquè és el moment en què cal celebrar i mostrar tots junts l’orgull i la il·lusió que suposa ser part activa del poble. I, com no pot ser d’una altra forma, el poble de Castelló no n’és una excepció, ans al contrari, ja que com tothom sap el nostre xicotet racó de món celebra amb entusiasme dues fites importants: les Festes Majors i les de Moros i Cristians, dos esdeveniments imprescindibles per a entendre el tarannà que tenim els castelloners i les castelloneres.

És per això que per al nostre equip de govern, fer possible que tota esta il·lusió no quede decebuda és una responsabilitat i un repte enorme. I així és com encarem les festes, amb tota la força que ens dona el contacte i la participació de la nostra gent. Cal ser conscients que tot açò no seria possible sense el treball que tots els treballadors públics duen a terme durant tot l’any, tampoc sense tenir en compte la participació de totes les entitats i associacions de Castelló, perquè aporten el seu treball per a construir cada dia unes festes millors. I, per això, volem transmetre’ls el nostre agraïment i fer-lo arribar a tots els qui d’alguna forma ajuden a fer de Castelló un poble millor.

Enguany continuem apostant per millorar les festes, i ho fem reforçant els actes que fem i construint-ne de nous, i sempre, amb la mirada fixa en el producte local, perquè no s’entén un equip de govern que no done suport a les iniciatives que proposen els nostres veïns i veïnes. Per això, proposem actes nous que esperem que agraden a tothom i, si no és així, escoltarem amb atenció cadascuna de les crítiques i propostes que rebem, perquè des del minut u del nostre mandat hem intentat fomentar la participació ciutadana com un dels pilars bàsics per a bastir millor la nostra pròpia societat.

PUBLICITAT
Ajuntament de Castelló

A més, i perquè no podem defugir l’actualitat, el nostre equip de govern vol fer una crida a tots i cadascun dels ciutadans de Castelló i a tots aquells que decidisquen visitar-nos durant les Festes Majors i de Moros i Cristians. Des de ja, cal que ens unim per a lluitar contra la violència de gènere. Darrerament, els criminals fan servir el marc de les festes per a emprar la violència i abusar, agredir o violar dones. Per acabar amb esta pràctica delictiva tan atroç, cal la participació activa de tothom i, per això, demanem que ningú p permeta que això passe a Castelló ni enlloc. Cal assenyalar, apuntar i denunciar qualsevol cas de violència de gènere, perquè no podem formar part d’una societat que no entén que, quan una dona diu no, és que no.

Per això, i recorrent als valors de respecte i tolerància que caracteritzen els nostres veïns i veïnes, fem arribar al nostre poble el rebuig més sincer i honest de qualssevol actes que es puguen produir durant tot l’any i, especialment, durant les festes que ara celebrem tots junts.

Finalment, no ens volem oblidar d’aquells que representaran les festes de Castelló. Els festers i festeres, amb els seus representants Andrea i Eliseu al capdavant; i els sultans i capitans Jose Vicente, Ayla, Josep i Míriam, que mostraran tota l’esplendor que emana del treball i la il·lusió que suposa ser els protagonistes absoluts de les nostres festes. Seran la nostra imatge, la cara de l’alegria i la passió festera que tots tenim. Des del nostre equip de govern, obrim com sempre les portes per a fer possible que mai obliden l’any en què els carrers de Castelló els mostrava respecte, orgull i moltíssima il·lusió, amb què ompliran cada racó del nostre poble.

- PUBLICITAT -