- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

Del 8 al 10 de desembre, l’àrea culinària ‘Poble Fester’ enfront del Mercat Municipal acollirà una experiència gastronòmica única, amb actuacions en directe, música ambient i una àmplia oferta de tapes

CN | Aida

La Fira Santa Llúcia del 2023 no només és sinònim de tradició i entreteniment, sinó també d’exquisida gastronomia a la seua zona temàtica ‘Poble Fester’. Del 8 al 10 de desembre, els visitants podran embriagar els seus sentits amb una oferta culinària única, ubicada estratègicament enfront del Mercat de Castelló.

PUBLICITAT

Amb actuacions en directe i música ambient, aquesta àrea no només satisfarà els paladars més exigents, sinó que també crearà un ambient festiu i agradable. El públic podrà gaudir d’una gran varietat de tapes, begudes i moltes altres sorpreses culinàries preparades amb tot l’amor i la dedicació dels expositors participants.

La programació completa de la zona gastronòmica ‘Poble Fester’ està disponible ací baix per als interessats, assegurant-se que cap amant de la bona cuina es quede sense les delicioses sorpreses que ofereix aquest esdeveniment gastronòmic. Anima’t i gaudeix d’una experiència única en aquest espai temàtic de la Fira Santa Llúcia 2023.

- PUBLICITAT -