- PUBLICITAT -

Després d’un temps d’espera, la fira de Castelló torna amb el seu esdeveniment més esperat: el “Llúcia Fest”

CN | Aida

Aquesta celebració, que convertirà la fira en una experiència vibrant de música, gastronomia i entreteniment, està programada el divendres 8 de desembre, de 20.00 a 02.00 hores, a l’Escenari Poble Fester, just enfront del Mercat.

Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos -Fira Santa Llúcia 2022

Amb la inauguració de la zona gastronòmica de la fira, els visitants podran gaudir d’una nit espectacular plena de música interpretada per grans grups emergents. Aquesta promesa d’una varietat d’estils musicals garanteix que tots trobaran quelcom que captius els sentits.

L’Escenari Poble Fester esdevindrà l’epicentre d’aquesta experiència única, oferint un entorn perfecte per connectar amb la ciutadania i gaudir del talent local. Ja siga que et consideres un amant de la música o simplement amics buscant una nit animada amb i família, el “Llúcia Fest” promet satisfer tots els gustos.

PUBLICITAT

Amb aquesta fira de Santa Llúcia continua la seua tradició d’oferir esdeveniments que uneixen a la gent en una celebració alegre. Gaudireu de la música en viu, descobriu delícies culinàries i deixeu que la màgia del “Llúcia Fest” us captive aquest divendres 8 de desembre.

No us perdeu aquesta oportunitat de viure una nit inoblidable.

Font del cartell: Facebook Castelló Poble Fester
- PUBLICITAT -