- PUBLICITAT -

Mig segle de tradició i foc de la Falla Sant Doménech de Castelló

CN | Aida

La Falla Sant Doménech, un referent en el món de les falles de Castelló, commemora un esdeveniment especial aquest dissabte, 04 de novembre de 2023, el seu 50é aniversari. Des de la seua creació en 1974, aquesta comissió ha estat portant la flama de la festa fallera i compartint la seua passió per la pirotècnia, la sàtira i la cultura valenciana.

Els membres de la Falla Sant Doménech i tots aquells que han tingut càrrecs durant les cinc dècades d’història estan convidats a celebrar aquesta fita tan important. Les celebracions començaran amb una cercavila acompanyat de música i color que recorrerà els carrers de Castelló, amb l’esperança de veure moltes cares conegudes i nous amics.

PUBLICITAT

A les 20:00 hores, l’auditori Rex serà l’escenari de la gran festa de celebració. Ací, els membres de la Falla Sant Doménech i els seus convidats recordaran moments especials i compartiran històries que han contribuït a escriure la història d’aquesta comissió.

El 50è aniversari de la Falla Sant Doménech no només és una celebració de l’èxit i la continuïtat d’aquesta comissió fallera, sinó també una oportunitat per a reflexionar sobre l’impacte de les falles a Castelló i la seua contribució a la cultura local. La festa continua, i la Falla Sant Doménech espera que la flama de la passió fallera brille encara amb més intensitat en els anys vinents.

Feliç aniversari!!!

- PUBLICITAT -