- PUBLICITAT -

L’Ajuntament de Castelló, mitjançant El Miragall insta a la ciutadania a quedar-se a casa i prendre mesures de precaució davant la situació meteorològica perillosa

CN | Aida

Les fortes ventades que estan afectant hui Castelló estan provocant la caiguda de branques d’arbres, tanques i altres obstacles que podrien posar en perill la seguretat dels ciutadans. L’Ajuntament de Castelló informa que, com a mesura de precaució, es demana als residents que es queden en casa i només surten si és absolutament necessari.

La situació meteorològica ha provocat que rames i altres objectes caiguen als carrers i zones públiques. Això podria causar accidents o ferir a veïns o veïnes. Per a evitar qualsevol risc, l’Ajuntament insta a la ciutadania a romandre dins de casa fins que es resolga la situació i els vents disminuïsquen.

Es recomana encaridament als residents que prenguen mesures de precaució en els seus propis domicilis. Això inclou retirar les plantes i qualsevol element exterior dels balcons que puga ser arrossegat o caure. Aquestes accions poden prevenir danys i accidents innecessaris.

PUBLICITAT

A més, l’Ajuntament anuncia el tancament temporal dels parcs, jardins i el cementeri de Castelló, així com les instal·lacions esportives municipals, amb l’objectiu de garantir la seguretat dels ciutadans.

S’insta a tots els residents a seguir les indicacions de l’Ajuntament i a estar atents a les actualitzacions meteorològiques per mantenir-se informats sobre la situació actual. La seguretat i la prevenció són prioritats en aquests moments.

- PUBLICITAT -