- PUBLICITAT -

Emocionant presentació de la Fallera Major de la Falla L’Almenà, Elena González Fons

CN | Aida

El passat dissabte, 27 de gener, el Teatre Ideal de Castelló es va il·luminar amb l’esperada Presentació i Exaltació de la Fallera Major de la Falla L’Almenà, Elena González Fons, i les seues Corts d’Honor. L’esdeveniment, presidit pel cap de la comissió, Rigo Rodríguez Martorell, va oferir una nit plena de música, dansa i emocions.

La festa va començar amb una recepció dels màxims representants de totes les falles al hall del teatre a les 21.30 hores, així com les Falleres Majors de Castelló, Rosa Remolí Daràs i Gemma Ubeda Sauco, acompanyades per les seues Corts d’Honor i pel President de la Junta Local, Jesús Marrahí, i l’alcaldessa de Castelló, Horte Gómez Llácer.

PUBLICITAT

L’associació Bojos per la Dansa va ser la protagonista d’una cerimònia que va brillar per la seua originalitat i interactivitat, captivant tot el públic assistent. En nom del president Rigo Rodríguez Martorell, vol destacar i agrair la participació de tot el ballet, amb menció especial a la ballarina Miriam, que, malgrat les dificultats durant el directe, va continuar, oferint a les seues companyes un espectacle impecable i carregat d’estima.

Elena González Fons va ser l’estrella de la nit, acompanyada per les seues Corts d’Honor, i la seua germana Maria González Fons fallera Major 2023, va tenir l’honor d’imposar-li la banda com a Fallera Major 2024 de la Falla L’Almenà. L’emoció va arribar al seu punt àlgid amb aquest moment simbòlic que va consolidar el seu rol destacat en la comissió.

Elena González Fons
Maria imposant la banda a Elena

Durant la presentació també van destacar altres membres de la comissió, com la presentadora infantil Lola Daràs Company, el presentador Guillem Pavia Almiñana, i els mantenidors Elisa Sanchis Pellicer i Andreu Rodríguez Martorell. A més, un altre moment amb certa intriga i emoció, ja que és un secret fins eixe moment, va ser la proclamació de la Madrina, Inma González Alcover i els Fallers d’Honor Emilio Martorell Cuenca i Montse Rodríguez Palomares, així com els Fallers Honorífics José Bataller Liñana i Ana Moreno Martínez, va engrandir encara més la nit.

Madrina, Inma González Alcover
Fallers d’Honor Emilio Martorell Cuenca i Montse Rodríguez Palomares
Fallers Honorífics José Bataller Liñana i Ana Moreno Martínez

Aquesta presentació no només va marcar l’inici oficial de les festivitats de la Falla L’Almenà per a l’exercici 2024, sinó que també va reforçar la importància de la música i la dansa com a components fonamentals de la vida fallera a Castelló. Una nit inoblidable que es recordarà com una de les grans celebracions de la comissió.

Mantenidors Elisa Sanchis Pellicer i Andreu Rodríguez Martorell
Presentadora infantil Lola Daràs Company
Presentador Guillem Pavia Almiñana

- PUBLICITAT -