- PUBLICITAT -

CN | Aida

La Societat Musical Lira Castellonera està preparada per a participar en el prestigiós LXXVI Certamen Nacional de Bandes de Música ‘Ciutat de Cullera’ 2024, una jornada plena de música i desfilades que promet emocions úniques.

Ja pots adquirir les reserves per als autobusos del diumenge 7 d’abril, amb sortida prevista cap a les 14:30 hores. El preu del viatge és de 10 euros amb entrada inclosa, una oportunitat única per experimentar aquest esdeveniment de primera mà.

Pots obtindré les reserves per als autobusos a l’oficina de la Societat Musical, situada a Castelló, de dilluns a divendres de 17.00 a 19.00 hores. Cal destacar que les reserves es tancaran el dia 27 de març, per tant, és imprescindible assegurar-se la plaça amb temps.

PUBLICITAT

La participació de la Lira Castellonera en aquest certamen nacional és una oportunitat per mostrar el seu talent musical davant un públic àvid de bona música. Amb un repertori variat i una destacada trajectòria, la banda simfònica promet una actuació memorable que segurament impressionarà el jurat i els assistents.

A més de l’audició, hi haurà una desfilada en què les bandes participants interpretaran un pasdoble de lliure elecció. La competició està assegurada, ja que es trobaran altres bandes de renom com la Banda de Yecla i la de Benimaclet.

No deixes passar aquesta oportunitat de viure una experiència musical inoblidable al costat de la Lira Castellonera al LXXVI Certamen Nacional de Bandes de Música ‘Ciutat de Cullera’ 2024.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací