- PUBLICITAT -

Espectacular Concert de Fira amb la Banda Simfònica Lira Castellonera i el seu director Sergio Navarro Bonaviña

Ací baix a partir de les 19.30 h en directe

CN | Aida

El poble de Castelló s’omplirà de bona música aquest dissabte, 16 de desembre de 2023, amb el Concert de Fira que tindrà lloc a les 19.30 h a l’auditori REX.

L’esdeveniment està encapçalat per la talentosa Banda Simfònica Lira Castellonera sota la direcció de Sergio Navarro Bonaviña, prometent una nit inoblidable per als amants de la música.

PUBLICITAT
Fotos d’arxiu.

Primera Part: Un Viatge Musical a Través del Temps

La primera part del concert oferirà una selecció de composicions que abracen diferents èpoques i estils musicals. El programa inclou obres com “El Regalo de Boda” de Reveriano Soutullo-Juan Vert, “Gigantes y Cabezudos” de Manuel F. Caballero en una selecció única i la innovadora peça “Leonardo Dreams” del compositor contemporani Saül Gómez.

Segona Part: Emocionants interpretacions i col·laboració destacada

La segona part del concert transportarà als assistens a través d’un viatge emocional, amb l’arranjament de Franco Cesarini de “Elsa’s Procession to the Cathedral” de l’òpera Lohengrin de Richard Wagner. A continuació, la Banda Simfònica Lira Castellonera es fusionarà amb la soprano solista Marta Tolsà Pons i el Cor de l’Escola de Música Lira Castellonera per interpretar “Celtic Child” de Bert Appermont, una obra que promet captivar els cors del públic.

El concert culminarà amb una estrena emocionant: “Pórtico” d’Antón Alcalde, una composició en tres moviments que captura la màgia de Santiago de Compostela, la majestuositat del Pórtic de la Gloria i la intensitat d’una batalla contra la Taifa de Sevilla.

Amb un repertori tan divers i emotiu, el Concert de Fira de dissabte segurament esdevindrà una experiència inoblidable per a tots els assistents. Les entrades estan disponibles a la venda a través dels punts de venda habituals i en línia. No perdeu l’oportunitat de ser part d’aquesta celebració musical única a Castelló.

- PUBLICITAT -