- PUBLICITAT -

L’Equip de Mediació de l’IES “Vicente Gandia” destaca en la XX Trobada de l’Alumnat Mediador amb el Lema “Un Bon Tracte per a la Pau”

CN | Aida

Fa uns dies a València, l’equip de mediació de l’Institut d’Educació Secundària “Vicente Gandia” ha participat en la XX Trobada de l’Alumnat Mediador, celebrada a l’Institut d’Educació Secundària Benlliure de València.

Amb l’emblemàtic lema “Un Bon Tracte per a la Pau”, els estudiants han participat activament en una sèrie d’activitats dissenyades per fomentar la consciència sobre la importància del respecte, l’empatia i la resolució no violenta de conflictes. La jornada ha estat un espai enriquidor perquè els joves prenguen consciència de les necessitats dels altres i desenvolupen habilitats clau per a la convivència pacífica.

L’equip de mediació de l’IES “Vicente Gandia” ha destacat pel seu compromís i participació activa en aquest esdeveniment, que promou valors fonamentals com la comprensió, la tolerància i la construcció d’un entorn escolar basat en el respecte mutu.

PUBLICITAT

La trobada ha representat una oportunitat única perquè els estudiants mediadors intercanvien experiències, aprenguen noves tècniques i contribuïsquen al desenvolupament d’una cultura de pau dins i fora de les aules. Aquesta iniciativa exemplifica l’impacte positiu que l’educació en valors pot tenir en el foment d’un clima escolar harmoniós i inclusiu.

L’IES “Vicente Gandia” felicita els seus estudiants de mediació per la seua destacada participació en aquest esdeveniment, reafirmant el compromís de la institució amb la formació integral dels joves com agents de canvi positius dins de la societat.

- PUBLICITAT -