- PUBLICITAT -

 

La Falla les Moreretes informa:

El dissabte 29 d’octubre de 2022, Eugeni Alemany, ens presenta el seu nou espectacle “A ningú que li passe”.

PUBLICITAT

Dues sessions a les 18 h i a les 20:30 h al Teatre Ideal de Castelló.
Les entrades estan disponibles en els següents punts de venda o posa’t en contacte amb qualsevol faller de la Falla les Moreretes.

‘A ningú que li passe’ és el nou espectacle d’humor d’Eugeni Alemany. El polifacètic showman valencià vol capgirar de nou el gènere de l’stand up comedy. Perquè ‘A ningú que li passe’ és molt més que un monòleg còmic: és una comèdia teatral, una porta oberta a la improvisació, una proposta de joc amb el públic i, sobretot, una invitació a endinsar-se en ‘l’univers Alemany’. El caràcter i els costums dels valencians, els fills, la vida en parella i tot eixe ventall de situacions de la vida quotidiana que Eugeni mostra en les xarxes socials i que ha acabat generant una estreta relació de complicitat entre ell i el seu públic.

Però en ‘A ningú que li passe’ l’humorista de Sueca no estarà sol. Atenció perquè, per primera vegada en els teatres, farà aparició estel·lar Zuleima González! Per fi el celebrat personatge de la reportera veneçolana creat per Eugeni Alemany -i que tant d’èxit ha tingut entre les seues seguidores- interactuarà en viu i en directe amb el públic. Ara sí que pot passar qualsevol cosa.

D’esta manera, ‘A ningú que li passe’ concentrara tots els elements que han fet d’Eugeni Alemany un cas insòlit d’èxit i públic dins de l’escena teatral en valencià: una presència escènica polifacètica, una ironia seductora i una gran complicitat amb el públic. Sempre disposat a eixir-se’n del guió, jugar amb els espectadors i transformar-se per a sorprendre. I ara, a més, per partida doble.

Falla les Moreretes

- PUBLICITAT -