- PUBLICITAT -

Presentació i Exaltació de les Falleres Majors i Cor d’Honor de la Falla Les Moreretes al Teatre Ideal

CN | Aida

L’expectació creix entre els fallers i la comunitat castellonera amb la presentació i exaltació de les Falleres Majors i la Cort d’Honor de la Falla Les Moreretes. L’esdeveniment de gran rellevància per a la comissió, així com per a tot el poble, està programat per al pròxim dissabte, 3 de febrer de 2024, al Teatre Ideal de Castelló, a les 22.00 h.

Presentació Falla País Valencià

Amb Adrián Roca Martínez com a President i Vicent Lamoncha Penalba com a President Infantil, la Falla Les Moreretes presenta les seues màximes representants, amb Daniela Pla Climent com a Fallera Major Infantil i Tamara Vayà Cerdà com a Fallera Major. Aquesta tercera presentació de les falles de Castelló promet ser un esdeveniment excepcional, amb la participació destacada del centre professional de música i dansa d’Algemesí, que aportarà un toc de distinció i elegància a la vetllada.

Adrián Roca Martínez, Tamara Vayà Cerdà, Daniela Pla Climent i Vicent Lamoncha Penalba

L’acte serà conduït amb mestria per Berta Tomas Penades, qui guiarà el públic a través d’una vetllada plena d’emocions i moments especials. La comissió espera una gran afluència de públic, amb un Teatre Ideal que esdevindrà el testimoni d’un dels actes més rellevants del calendari faller castelloner.

Fallera Major i President Infantil de la Falla Les Moreretes
Fallera Major i President de la Falla Les Moreretes

Amb l’esperança de crear records inoblidables i de donar protagonisme a les seues brillants representants, la Falla Les Moreretes convida a tota la comunitat a unir-se a aquesta celebració de la cultura, la tradició i l’esperit faller. Amb una barreja de música, dansa i elegància, l’esdeveniment promet ser una experiència única i enriquidora.

PUBLICITAT

- PUBLICITAT -