- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

L’ACC posa en marxa la campanya ‘Enamorats del Comerç i Serveis de Castelló’ per a potenciar les compres al nostre poble

CN | Aida

L’Associació de Comerciants de Castelló (ACC), ha posat en marxa una nova campanya amb el títol ‘Enamorats del Comerç i Serveis de Castelló’ aprofitant la proximitat de la festivitat de Sant Valentí. La iniciativa compta amb la col·laboració de la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme i de l’Ajuntament de Castelló, mitjançant la regidoria de Comerç de Castelló, i té per objectiu, una vegada més, beneficiar al xicotet negoci del poble associat a l’ACC.

Des de l’ACC, la nostra intenció és treballar sense descans en propostes que potencien el consum en el comerç dels nostres associats. Per això, hem organitzat aquesta nova campanya fent-la coincidir amb la festivitat dels enamorats. Vull agrair la col·laboració que ens han prestat des del primer moment l’Ajuntament de Castelló“, ha explicat el president de l’ACC, Vicent González.

PUBLICITAT

Per al desenvolupament de la campanya, l’ACC ha preparat uns elements per a decorar els locals, així com uns detalls que es faran entrega el pròxim dimecres 14 de febrer. “Es tracta d’una campanya que busca la motivació a l’hora de fer les compres al poble aprofitant aquesta època de l’any. A més, repartirem entre els comerços adherits uns distintius en forma de globus perquè siguen més fàcilment identificables pels seus aparadors. Els detalls únicament podran recollir-se en els comerços i serveis adherits a l’ACC“, ha assenyalat Vicent.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací