- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

CN | Aida | Fotos i vídeo Juanjo Puertos

Ahir, divendres 26 de gener, Castelló va viure amb intensitat la celebració de la tradicional Foguera de Sant Antoni al parc de l’Estació. L’esdeveniment, tan esperat pels castellonencs, va aplegar una gran afluència de públic, omplint el parc de l’Estació de llum, calor i una atmosfera festiva.

PUBLICITAT

La Foguera de Sant Antoni té una història profunda i arrelada en la cultura de Castelló. Aquesta tradició, que es remunta en el temps, té les seues arrels en les celebracions ancestrals dedicades al patró dels animals, Sant Antoni Abat. Les fogueres esdevenen un lloc de trobada per a la comunitat, on es comparteixen moments d’alegria i germanor.

Enguany, l’organització va prendre la decisió encertada de retardar una setmana l’encesa de la foguera, havent tingut en compte la previsió de mal oratge per a la setmana anterior. Aquest canvi va demostrar ser encertat, ja que va permetre als castellonencs gaudir plenament d’aquesta festa sense preocupacions meteorològiques.

El parc de l’Estació es va convertir en l’epicentre de la celebració, oferint un escenari idíl·lic per a acollir a tots aquells que volien participar en aquesta jornada. La gran torrada va ser un dels moments àlgids, on els assistents van compartir l’esperit de Sant Antoni amb gastronomia i alegria.

La Foguera de Sant Antoni va ser, una vegada més, una vetllada plena de tradició, diversió i comunitat. La participació massiva de la gent de Castelló va reflectir l’apreciació i la continuïtat d’aquesta festa, que, més enllà de ser una tradició, es converteix en un esdeveniment que enriqueix el teixit cultural del poble.

Sant Antoni – Foguera 2024

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací