- PUBLICITAT -

 

Seve i Murcianet, orgull local, es preparen per a una confrontació històrica en el trinquet de la Ribera Alta

CN | Aida | vídeo i galeria de fotos

A mesura que la setmana festiva de Castelló avança cap al seu clímax, el III Trofeu de Castelló de raspall emergeix com un dels actes més esperats. Aquest dissabte, 26 d’agost a les 18.45 h, el trinquet de la Ribera Alta acollirà un enfrontament d’alta volada entre Salelles II i Seve, i Montaner i Murcianet.

PUBLICITAT

Aquest matí, al saló de Plens de l’Ajuntament de Castelló, s’ha celebrat la presentació oficial amb la presència destacada de l’alcaldessa Hortensia Gómez, el president de la Fundació de Pilota, Juan Ureña, el regidor d’Esports, Joel Richart, així com els jugadors finalistes.

Vídeo amb declaracions del regidor d’Esports Joel Richart García

Amb Seve i Murcianet en joc, Castelló té motius per sentir-se orgullós. Ambdós, formats en el trinquet de Castelló, representen avui dia el cim del raspall professional. Més enllà de la competició per un trofeu, aquesta final simbolitza l’essència i la tradició del nostre esport. Independentment del resultat, el trofeu trobarà un lloc especial a Castelló, testimoniant el fervor esportiu del poble.

Montaner i Murcianet
Seve i Salelles II

El camí fins a la final ha estat carregat d’intensitat. Mentre que Montaner i Murcianet van aconseguir el seu lloc després d’una dura competició, Salelles II i Seve van demostrar la seua destresa i habilitat. Amb tot preparat, els aficionats es preparen per a viure una confrontació memorable al trinquet de Castelló, dissabte 26 d’agost 18.45 h.

President de la Fundació de Pilota, Juan Ureña
Els protagonistes: Seve, Salelles II, Murcianet i Montaner

| GALERIA | Semifinals III Trofeu de raspall de Castelló

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -