- PUBLICITAT -

 

El Centre Municipal dels Nostres Majors serà l’escenari d’aquest esperat concert de la campanya musical «València és música»

CN | El Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló es prepara per a una nova actuació, en aquesta ocasió dins del marc de les activitats de ‘València és música’, organitzada per la Diputació de València. El Centre Municipal dels Nostres Majors serà l’escenari d’aquest esperat concert, que tindrà lloc el pròxim dijous, 6 de juliol de 2023, a les 20.00 h.

PUBLICITAT

Sota la direcció de Miguel Pons García, el Cor de Jubilats de Castelló participarà en aquesta edició de la Campanya de Concerts ‘València és música’, una iniciativa que compta amb el suport de la Diputació de València i busca promoure l’art musical a través de diverses actuacions.

Els concerts d’aquesta campanya tenen com a finalitat acostar la música a diferents públics i espais, i el Centre Municipal dels Nostres Majors serà el lloc on els assistents tindran l’oportunitat de gaudir de l’excel·lent interpretació del Cor de Jubilats de Castelló.

El Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló ha destacat sempre per la seua dedicació i talent musical, i aquesta actuació és un testimoni més de la seua tasca enriquidora. Agraïm la seua dedicació i els encoratgem a continuar regalant-nos moments de bona música i alegria.

Amb aquesta nova participació en ‘València és música’, el Cor de Jubilats de Castelló demostra una vegada més el seu compromís amb la cultura i l’art musical, així com la seua contribució a la vida cultural de la ciutat. És una oportunitat única per als amants de la música i el talent local de gaudir d’una vetllada inoblidable.

No deixeu passar l’oportunitat de ser testimonis d’aquesta destacada actuació i de compartir una nit plena de música i emocions amb el Cor de Jubilats de Castelló.

- PUBLICITAT -