- PUBLICITAT -

CN | Aida

Amb l’esperit nadalenc ja en l’ambient, el Cor de Jubilats de Castelló es prepara per a un esdeveniment especial en la festivitat de Santa Llúcia. El pròxim dimecres, 13 de desembre de 2023 a les 12.00 h, el Cor de Jubilats oferirà una missa cantada a l’església de l’Assumpció de Castelló, una celebració ja tradicional en honor a Santa Llúcia.

Amb la direcció del talentós Miguel Pons García, el Cor de Jubilats de segur encantarà als assistents amb les seues veus, creant una atmosfera única per a la celebració eucarística. El pare n’Álvaro Armengol, juntament amb el Cor de Jubilats, convida cordialment a tota la comunitat a unir-se a aquesta Eucaristia i compartir aquest moment especial.

PUBLICITAT

Serà una oportunitat de gaudir de la música coral en un entorn religiós, connectant amb l’esperit nadalenc i les tradicions de la festivitat de Santa Llúcia. Una experiència que sens dubte encantarà a tots els assistents.

Per als interessats, la missa se celebrarà a les 12.00 h a l’església de l’Assumpció, i es preveu que siga un esdeveniment memorable amb l’harmonia de les veus del Cor de Jubilats de Castelló.

- PUBLICITAT -