- PUBLICITAT -

 

Dirigides per experts del CLUB ALFIL CASTELLONENSE, les sessions abordaran des de l’aprenentatge bàsic fins a la preparació per a competicions

CN | Aida

El món dels escacs cobra protagonisme a la Biblioteca Municipal de Castelló. A partir d’aquest curs 2023-2024, tots els aficionats d’aquest esport intel·lectual tenen una cita els dimarts per aprendre o perfeccionar la seua tècnica, i els dijous per practicar i afinar el seu joc. A més, aquells jugadors amb aspiracions competitives poden unir-se a les sessions dels dissabtes, destinades a preparar els equips per a les properes competicions, encara que per a aquestes és necessari estar federat.

PUBLICITAT

Les classes, totalment gratuïtes, seran impartides per tres coneguts membres del CLUB ALFIL CASTELLONENSE: Pepe Ferrando, Rafa Bellver i José Ramón Pausá.

Per a inscriure’s, els interessats hauran d’enviar les seues dades (nom, cognoms, data de naixement i número de telèfon) al WhatsApp 653920345 de Pepe Ferrando. Els menors d’edat hauran d’adjuntar també el nom del seu tutor.

Amb aquesta iniciativa, Castelló reforça el seu compromís amb la promoció d’activitats culturals i esportives per a la ciutadania. Animat i a jugar!

- PUBLICITAT -