- PUBLICITAT -

 

La DANA ha arribat a la comarca la nit passada i es preveu que persistisca durant tot el dia d’hui. La Ribera Alta està sent particularment afectada amb precipitacions que destaquen per la seua intensitat.

Les poblacions d’Alzira, Algemesí, Alginet, Carlet i Alfarb són les que han experimentat les pluges més fortes. A contrast, Castelló de moment, ha mostrat un comportament més benigne, mantenint-se, com solem dir, plou amb “coneixement”, fins ara.

PUBLICITAT

Des de CN s’insta a la població a exercir la precaució, especialment en zones propenses a inundacions com barrancs i rius. Es recomana evitar desplaçaments innecessaris i estar atents a les actualitzacions meteorològiques.

CN | Jordi Payà

L’embossament d’aire fred en altura, la DANA, que s’ha despenjat des de les illes britàniques entrant a la península per Galícia, dirigint-se al sud de Portugal. Seguint la seua evolució tot indica que acabara dissipant-se al Golf de Cadis sense afectar-nos de ple.

Les previsions per al diumenge són que també ens espera un dia gris i plujós: precipitacions abundants i continuades des de primera hora del dia que aniran rematant a mesura que la DANA es desplace cap a l’oest.

Dilluns començarem la setmana amb poc de sol, però també amb poca pluja, i dimarts recuperarem el sol i l’estabilitat. A més, a partir de dimecres pujaran les temperatures.

Passeu bon diumenge… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Nota: És important estar alerta als passos d’aigua, ja que solen desbordar-se amb plujes intenses.

- PUBLICITAT -