- PUBLICITAT -

 

Oratge més variable i insegur per a la segona part de la setmana

Avança la setmana i continua la porta oberta perquè continuen desfilant les borrasques d’oest a est de la Península, i tot indica que a partir de demà tindran més incidència al País Valencià.

PUBLICITAT

De moment hui serà un dia molt tranquil, veurem més el sol que els últims dies i això farà que les temperatures, que han baixat a la nit, pugen lleugerament al centre del dia.

Serà a partir de demà dijous quan les borrasques arriben al País Valencià amb un poc més d’activitat, deixant ruixats més generals, encara que seran de poca entitat. La nuvolositat serà més abundant, les pluges més probables, però, com que es deixarà sentir el vent de llebeig (sud-oest), l’ambient quedarà prou suau.

Divendres es reforçarà el vent, que farà córrer els núvols des de l’interior cap a la costa. Podrà ploure amb un poc més de gana a l’interior mentre que a la costa només es registraran plugims dèbils. El ponent farà pujar les temperatures fins als 20 graus a la costa.

Dissabte encara quedaran núvols i plourà per l’interior, però les pluges no arribaran a la costa. La matinada de dissabte a diumenge el vent girarà a mestral, guanyarà força i farà baixar les temperatures.

Tingueu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -