- PUBLICITAT -

CN | Aida

El pròxim 13 d’abril, els amants de la gastronomia tindran l’oportunitat d’explorar els exquisits ‘Sabors del Japó’ en un taller especial al Centre d’Ocupació Municipal (COM). L’activitat, destinada a persones a partir de 12 anys, es durà a terme d’11 a 14 hores i promet una experiència culinària única.

Comida, Sushi, Fruto De Mar, Japón

El taller, que serà conduït per experts en gastronomia japonesa, oferirà als participants la possibilitat d’aprendre els secrets de la cuina japonesa i descobrir els ingredients, tècniques i sabors característics d’aquesta cultura culinària mil·lenària. Des de la preparació de sushi fins a la confecció de plats tradicionals com el ramen o la tempura, els assistents tindran l’oportunitat d’aprendre i practicar diverses recepteCentre s sota la supervisió dels instructors.

És important destacar que l’activitat és totalment gratuïta, però les places són limitades. Per tant, es recomana als interessats que es registren amb antelació fent clic ací, per garantir la seua participació en aquest emocionant taller culinari.

PUBLICITAT

Sushi, Meseta, Comida, Chino, Camarón

Amb ‘Sabors del Japó’, s’ofereix una oportunitat única per aprofundir en la rica cultura culinària del Japó i experimentar la diversitat de sabors que aquesta ofereix. És una excel·lent ocasió per a tots els aficionats a la gastronomia per ampliar els seus coneixements i gaudir d’una experiència culinària enriquidora.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací